Aktywne Wpisy
nonszalancki +67
ntdc +39
Donnie Hare, była pracownik NASA:
NASA retuszuje zdjęcia zanim je upubliczni.
Załoga misji Apollo widziała obcy statek gdy wylądowali na księżycu i jest to trzymane w tajemnicy.
"Mamy wiele zdjęć UFO lub obcych statków kosmicznych w wysokiej rozdzielczości i mogę zeznawać przed Kongresem".
#ufo #uap #nasa
NASA retuszuje zdjęcia zanim je upubliczni.
Załoga misji Apollo widziała obcy statek gdy wylądowali na księżycu i jest to trzymane w tajemnicy.
"Mamy wiele zdjęć UFO lub obcych statków kosmicznych w wysokiej rozdzielczości i mogę zeznawać przed Kongresem".
#ufo #uap #nasa
Siedzę sobie w #pracbaza #korpo wcinając grzecznie w kuchni obiad. 3/4 miejsc zajętych (~10-12 osób).
Zaobrączkowany #rozowypasek na oko lvl 27-30 opowiada drugiej teatralnym szeptem o romansie ze stażysta.
Opowiada o tym jak ssała jego beniz w pracy jak prawie nikogo w biurze nie było i jak się pieprzy u niego.
Opowiada jak to mężowi ściemnia hurr durr codziennie nadgodziny herp derp zapieprz. W efekcie wraca po 21.
Podejrzewa, że mąż ją zdradza, bo ostatnio nie ma humoru i ciągle ją nagaduje co tak długo w pracy.
Komentarz drugiego #rozowypasek #instantrak:
-Faceci to jednak #!$%@?.
#truestory
#bekazpodludzi #logikarozowychpaskow #przegryw
Komentarz usunięty przez autora
@Vontariel: ale przepraszam bardzo, za co? za ruchanie się? macie tam zasade, że nie można się ruchać miedzy pracownikami czy co? bo nie rozumiem ( ͡º ͜ʖ͡º)
@Vontariel: szef do niego zadzwonił i mu powiedział czy jak? xD niezłe tam macie pato jak nie szanujecie prywatnego życia pracownikow (✌ ゚ ∀ ゚)☞
@Wojtas087 - Nie jestem z HR, ani HRy nie podaly oficjalnego powodu. Jak pisałem wcześniej - mogę gdybać jedynie. W pracy są kamery, rejestrowane są godziny przyjscia/wyjścia, firma też z tych co ma mocne parcie na wizerunek.
to wszystko brzmi bardzo legitymacyjnie (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
@Vontariel: to właśnie trzeba się ładować - żeby wysłał kopniakiem tę szmatę jak najdalej, zanim przyjdzie mu wychowywać obce dzieci albo zanim zrobią własne...
@neib1: Jak pomówienie, nie walczyłeś o swoje dobre imię?
Komentarz usunięty przez autora