Aktywne Wpisy

#raportzpanstwasrodka nieletnia nałożnicą spoconego została matką, serdecznie gratulujemy. Tajemnica rozwiązana, dlaczego kopnęła w cztery litery palmowego i zniknęła ¯\(ツ)/¯
źródło: IMG_5838
Pobierz
qzety +1
źródło: 1000014166
Pobierz

źródło: 12343
Pobierzźródło: 123
Pobierzźródło: 33
Pobierz@1-1-1-1: chwilowo zagrzałeś się ty. Masz jakieś konkretne anse do tego, co napisał Forbes?
Czy to jest dziwne, że ktoś chce wracać do domu gdzie czeka na niego odprężenie przy ukochanej osobie, a nie stres i sprzeczki o pierdoły?
Co do wieku przydatności kobiety, to jest oczywiście prawda. Mając 36 lat, moja ukochana żona która dała mi trójkę dzieci, powiedziała że
@Kj5s6f2dk7s54o: w sumie co jest złego w byciu mężczyzną i byciu antyfeministą? To chyba dobrze. Przecież każda z płci chce dla swojej jak najlepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Kj5s6f2dk7s54o: @Prawdziwy_Oponiarz: Czy wy właśnie bronicie syjonistycznej tuby propagandowej? Gazety, o tematyce biznesowej, która nagle, podobnie jak wiele innych korporacyjnych mediów, zaczęła podburzać kobiety w stronę nienawiści wobec mężczyzn?
@damianooo8: co? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja zapytałam gdzie op widzi "grzanie pasków" w treści którą zacytował. Bo ja widzę, że raczej jemu się grzeją.
Az dziwne, ze kobiety sie na nich nie rzucaja xD
@damianooo8: was trzeba leczyć
@Kj5s6f2dk7s54o: przecież słów pejoratywnynych względem używają też feministki względem mężczyzn. Po prostu jest to zwykła odpowiedź ludzi na propagandę z drugiej strony. Nie demonizowałbym. Niech te strony sobie szczekają na siebie nawzajem a normalni ludzie i tak sobie jakoś poradzą.
W dużym skrócie: bycie w związku jest trudne, wymaga poświęceń, ustępstw i kompromisów. Jeśli mamy do czynienia z układem "koleżeńskim" to ciężko taką relację utrzymać, bo kolegę masz zasadniczo w dupie, a z partnerką masz budować życie.
@Pokaczu: ej, to nie jest przypadkiem argument na poziomie przedszkola? Ja nie obrzucam inwektywami mężczyzn tylko dlatego, że są mężczyznami, natomiast bywam obrzucana inwektywami (tutaj, na wykopie) dlatego że jestem kobietą. Nie podoba mi się to. Nie jestem carycą feministek, nie odpowiadam za wszystkie kobiety. Piętnuj mizoandryczne teksty kobiet zamiast normalizować mizoginiczne.