Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 114
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@1-1-1-1: ciekawe, że potrafią stwierdzić, że coś działa ale nie dopuszczają do siebie myśli, iż może to przemawia do mężczyzn bo to prawda.
Czy to jest dziwne, że ktoś chce wracać do domu gdzie czeka na niego odprężenie przy ukochanej osobie, a nie stres i sprzeczki o pierdoły?
Co do wieku przydatności kobiety, to jest oczywiście prawda. Mając 36 lat, moja ukochana żona która dała mi trójkę dzieci, powiedziała że
  • Odpowiedz
  • 28
Masz jakieś konkretne anse do tego, co napisał Forbes?

@Kj5s6f2dk7s54o: w sumie co jest złego w byciu mężczyzną i byciu antyfeministą? To chyba dobrze. Przecież każda z płci chce dla swojej jak najlepiej ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
chwilowo zagrzałeś się ty. Masz jakieś konkretne anse do tego, co napisał Forbes?

@Kj5s6f2dk7s54o: @Prawdziwy_Oponiarz: Czy wy właśnie bronicie syjonistycznej tuby propagandowej? Gazety, o tematyce biznesowej, która nagle, podobnie jak wiele innych korporacyjnych mediów, zaczęła podburzać kobiety w stronę nienawiści wobec mężczyzn?
  • Odpowiedz
Czy wy właśnie bronicie syjonistycznej tuby propagandowej?

@damianooo8: co? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja zapytałam gdzie op widzi "grzanie pasków" w treści którą zacytował. Bo ja widzę, że raczej jemu się grzeją.

w sumie co jest złego
  • Odpowiedz
  • 29
Jeśli ma polegać na nazywaniu mnie lochą, to - owszem - widzę w tym coś złego.

@Kj5s6f2dk7s54o: przecież słów pejoratywnynych względem używają też feministki względem mężczyzn. Po prostu jest to zwykła odpowiedź ludzi na propagandę z drugiej strony. Nie demonizowałbym. Niech te strony sobie szczekają na siebie nawzajem a normalni ludzie i tak sobie jakoś poradzą.
  • Odpowiedz
@ramirezvaca: daj znać jak rzeczywistość zacznie przeczyć temu co napisałem.
W dużym skrócie: bycie w związku jest trudne, wymaga poświęceń, ustępstw i kompromisów. Jeśli mamy do czynienia z układem "koleżeńskim" to ciężko taką relację utrzymać, bo kolegę masz zasadniczo w dupie, a z partnerką masz budować życie.
  • Odpowiedz
przecież słów pejoratywnynych względem używają też feministki względem mężczyzn

@Pokaczu: ej, to nie jest przypadkiem argument na poziomie przedszkola? Ja nie obrzucam inwektywami mężczyzn tylko dlatego, że są mężczyznami, natomiast bywam obrzucana inwektywami (tutaj, na wykopie) dlatego że jestem kobietą. Nie podoba mi się to. Nie jestem carycą feministek, nie odpowiadam za wszystkie kobiety. Piętnuj mizoandryczne teksty kobiet zamiast normalizować mizoginiczne.
  • Odpowiedz
@Prawdziwy_Oponiarz: zależy, mam też duży staż z różową i powiem Ci, że ja i Ty jesteśmy w dwóch innych światach. Czy bycie w związku jest trudne? Zależy jak wybierzesz i co chcesz robić. Ja nie chciałbym tak żyć jak Ty, a pewnie Ty nie chciałbyś po mojemu.
  • Odpowiedz