Wpis z mikrobloga

Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...
  • 325
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tomaszk-poz: Ja nie piję, nie potrafię tańczyć, nie mam zainteresowań o których mógłbym rozmawiać, nie mam wyrobionego zdania praktycznie żaden temat, nie mam znajomych o przyjaciołach nie wspominając, jestem cholernie skąpy… Po głębszym zastanowieniu się więcej by się znalazło
  • Odpowiedz
@goblin21: i bardzo dobrze, że nie poszedłeś i to "skupiasz się na sobie" XD "trzeba poświęcić swoje samopoczucie" XD jak mi się gdzieś nie podoba to nie idę tam. Żyję dla siebie, a nie dla kogoś, a z tej rozmowy tak wynikło, że ktoś ma być pieskiem bo pawełek ma urodzinyXD
  • Odpowiedz
@goblin21: Znajdź sobie pomoc, a nie plywaj w swoim własnym gownie i szukaj przyklasku na Mirko. Może i jesteś introwertykiem, ale to nie introwertyzm sprawil, ze jesteś aspoleczny. Znajdź sobie pomoc i usuń konto. To najwartosciowszy komentarz jaki tu przeczytasz. Poważnie.
  • Odpowiedz
@goblin21: ja też nie należę do "dynamicznych", ale na urodziny rodzeństwa to bym poszedł. Co jak co, ale to twoja najbliższa rodzina i jak nawet przy nich czujesz się nieswojo to może czas wybrać się do jakiegoś specjalisty?
  • Odpowiedz
@goblin21:
Zaczyna się

Bratowa do mnie:

I screen z fejsa to myślę sobie że kolejna ciekawa zdrada i będzie się działo a tu zwykłe p---------e jaki to ja jestem samotny i jak mam wszystkich w dupie... (,) Jak tak lubisz być sam to po co z nami piszesz? Po co udzielasz się na wypoku? Siedź sam a nie bawisz się z ludźmi w internecie
  • Odpowiedz
@goblin21: Wydrukuj to i podobne historie i idź do psychologa, nie opisuj tego w internetach, bo tutaj pomocy nie znajdziesz, chyba że lubisz być poniżany. Im szybciej trafisz do odpowiedniej osoby tym większe szanse na ratunek.
  • Odpowiedz
@goblin21: Co za głupie pieprzenie, ludzie mają po kilkadziesiąt lat i chodzą jakoś takich głupich wymówek nie mają. Zresztą mnie nie obchodzi jak sobie radzisz, to ciebie powinno obchodzić jak chcesz żyć na tym świecie. Gburowatość i aspołeczność to na pewno nie jest droga, którą będą tolerować twoi bliscy.
  • Odpowiedz