Aktywne Wpisy

skrytek +989
Będzie #zalesie bo muszę to z siebie wyrzucić. Na początku marca potrącił mnie samochód na przejściu. Sprawca uciekł z miejsca zdarzenia.
Chłop przeleciał przez rondo jak dzik i uderzył mnie, jak zjeżdżał z ronda, a ja byłem w połowie zebry. Zdążyłem tylko zrobić krok w tył, i chyba to mnie uratowało. I jeszcze to, że była to Corsa, a nie X6.
Facet uderzył mnie w prawe kolano, w lewą łydkę, a prawym
Chłop przeleciał przez rondo jak dzik i uderzył mnie, jak zjeżdżał z ronda, a ja byłem w połowie zebry. Zdążyłem tylko zrobić krok w tył, i chyba to mnie uratowało. I jeszcze to, że była to Corsa, a nie X6.
Facet uderzył mnie w prawe kolano, w lewą łydkę, a prawym
źródło: 1000046959
Pobierz
wezsepigulke +730
Edyta Pazura jeździ samochodem typu "wypas", a takim nie tylko można legalnie jeździć gdzie się chce, w tym po chodnikach i trawnikach, ale nawet zabijać ludzi w trumnach na kółkach. Ryzykuje się co najwyżej dozorem elektronicznym. No czego nie rozumiecie?
#konfitura #samochodoza #prawojazdy #prawo
#konfitura #samochodoza #prawojazdy #prawo
źródło: 69341623d0e46-b3cbecb44c37
Pobierz

Mircy, niestety u------m pierwszy rok studiów na WAT informatyka. Generalnie za późno się za wszystko wziąłem, trochę olałem prostsze przedmioty. Cóż nie ma odwrotu.
Do października generalnie będę mieć sporo czasu, będę gdzieś pracować itp.
Tutaj jest moje pytanie, czy jak chce zostać informatykiem, programistą to faktycznie patrzą na uczelnię? Rodzina cały czas mi powtarza bym spróbował WAT za rok. Jednak jak patrzę ile jest przedmiotów związanych z elektroniką itp. to mi się odechciewa.
Zastanawiam się nad UKSW zaoczne lub dzienne, na zaocznych jednak nie będę mieć tytułu inżyniera tylko licencjat.
Czy faktycznie jako przyszły programista dużo stracę na wyborze uniwerku zamiast Watu?
Ostatnie pytanie, chciałbym czegoś pouczyć się na własną rękę, na WAT miałem C, jednak się zastanawiam nad C++ lub Javą, co będzie lepsze dla nooba z programowania z jakimiś podstawami.
Komentarz usunięty przez autora
@Melt: Chciałbym tam iść, jednak cena niestety dla mnie zbyt wysoka jest.
@JestPodatekCzyNie: Programowanie lubię (1 z 10 przedmiotów na 1 semie), matma też ujdzie ale elektronika,fizyka mnie po prostu dobija. Na uniwerku matma i programowanie.