Aktywne Wpisy

Lolenson1888 +679
Ale trzeba mieć coś nie tak z garem, żeby zakleić całą Polskę takimi billboardami, a 2-3 lata później ogłaszać zwolnienia grupowe z powodu cięć kosztów w firmie.
To chyba sytuacja bez precedensu na skalę światową xD
#januszebiznesu #januszex #pracbaza #bekazkatoli
To chyba sytuacja bez precedensu na skalę światową xD
#januszebiznesu #januszex #pracbaza #bekazkatoli
źródło: 0D92F02C-5181-4B93-B73C-08E8D30AD2C6
Pobierz
mirkax +116
35 lvl, dosyć wysokie stanowisko w pracy, a mimo to czasem siadam o tej 7:20, patrzę w monitor i myślę: po cholerę to wszystko? Czy naprawdę nie dałoby się dalej o tej godzinie siedzieć przed klasą z kumplami i zastanawiać się, czy nauczycielka dziś w ogóle przyjdzie? Bo skoro już tyle spóźniona, to może wcale nie dotrze?
Popatrzeć z daleka na płodną Kasię, obgadać najnowsze gierki, dojść wspólnie do wniosku, że dziś
Popatrzeć z daleka na płodną Kasię, obgadać najnowsze gierki, dojść wspólnie do wniosku, że dziś

Mircy, niestety u------m pierwszy rok studiów na WAT informatyka. Generalnie za późno się za wszystko wziąłem, trochę olałem prostsze przedmioty. Cóż nie ma odwrotu.
Do października generalnie będę mieć sporo czasu, będę gdzieś pracować itp.
Tutaj jest moje pytanie, czy jak chce zostać informatykiem, programistą to faktycznie patrzą na uczelnię? Rodzina cały czas mi powtarza bym spróbował WAT za rok. Jednak jak patrzę ile jest przedmiotów związanych z elektroniką itp. to mi się odechciewa.
Zastanawiam się nad UKSW zaoczne lub dzienne, na zaocznych jednak nie będę mieć tytułu inżyniera tylko licencjat.
Czy faktycznie jako przyszły programista dużo stracę na wyborze uniwerku zamiast Watu?
Ostatnie pytanie, chciałbym czegoś pouczyć się na własną rękę, na WAT miałem C, jednak się zastanawiam nad C++ lub Javą, co będzie lepsze dla nooba z programowania z jakimiś podstawami.
Komentarz usunięty przez autora
@Melt: Chciałbym tam iść, jednak cena niestety dla mnie zbyt wysoka jest.
@JestPodatekCzyNie: Programowanie lubię (1 z 10 przedmiotów na 1 semie), matma też ujdzie ale elektronika,fizyka mnie po prostu dobija. Na uniwerku matma i programowanie.