Aktywne Wpisy
Vladimis +192
K---a jak żyć w tym kraju.
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
Moja matula kupiła używane auto i przez to, że jeszcze było ubezpieczone na poprzedniego właściciela to ubezpieczalnia nie poinformowała o końcu OC a jej się miesiące pomyliły i cyk będzie 8600 cebulionów kary, czyli ""2 miesiące minimalnej" a w realiach praktycznie 3 bo podatki.
Kobieta która przez całą karierę kierowcy w najgorszym wypadku przytarła lakier albo doprowadziła do małego wgniecenia dostaje większą karę od kogoś kto
Spójrzcie gdzie znajduje się legalny a-----l. Jest to jedna z najbardziej niebezpiecznych używek. Nie rozumiem więc jakim prawem osoby palące marihuanę, jedzące MDMA czy tripujące na LSD czy grzybach nazywane są na wykopie często "pier... ćpunami" a picie alkoholu jest tutaj usprawiedliwiane "hehe n------m się kto n------y daje plusa".
Pora żebyście zrozumieli w końcu, że MDMA, LSD czy MJ to są substancje o wiele mniej szkodliwe niż a-----l. O wiele bardziej przyjemne. Roztropne używanie tych substancji nie ma nic wspólnego z patologią ani uzależnieniem.
#narkotykizawszespoko #lsd #m-------a #ciekawostki #wykresy #psychodeliki
Komentarz usunięty przez moderatora
Czy wiemy o tym że Magik był gangsterem? Ja nie wiem i raczej się o tym nie mówi.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Sargon_Ankro: Bo raperzy to większości oszuści. P------ą jedno, robią drugie. Wzajemne lizanie się po tyłkach dla korzyści i dobrego PRu jest widoczne od dawna co całkowicie jest sprzeczne z tą kulturą. Osobom spoza mogę bardziej wierzyć, ponieważ nie mają bezpośredniego celu w tym, aby kłamać. Na dwóch wypowiedziach nagle nie staną się
@XpedobearX: mało który raper tylko pali MJ. Mam znajomego rapera I-ligowego i słyszę, że dużo prochów tam się sypie. Spid, meth, koko jest na porządku dziennym. Oczywiście a-----l też.
I dlatego przez tą większość należy wrzucać wszystkich do jednego wora? Jaki mieliby w tym cel, żeby kłamać jaki to Magik nie był?
ten esperal potwierdza główną myśl tego tematu - a-----l to jedna z najbardziej zgubnych używek dzieci, ja, n------n z tych gorszych (chociaż nie aż taki jak @Donk_von_Fisher), rzuciłem wszystko w p-----c, a żeby przestać pić musiałem się zaszyć.
To dobrze, że udało Ci się wszystko rzucić. Ile taka wszywka działa? Nie masz tak, że odliczasz kiedy przestanie działać? Oby nie.