Wpis z mikrobloga

Szkodliwość oraz potencjał uzależniający popularnych narkotyków.

Spójrzcie gdzie znajduje się legalny a-----l. Jest to jedna z najbardziej niebezpiecznych używek. Nie rozumiem więc jakim prawem osoby palące marihuanę, jedzące MDMA czy tripujące na LSD czy grzybach nazywane są na wykopie często "pier... ćpunami" a picie alkoholu jest tutaj usprawiedliwiane "hehe n------m się kto n------y daje plusa".

Pora żebyście zrozumieli w końcu, że MDMA, LSD czy MJ to są substancje o wiele mniej szkodliwe niż a-----l. O wiele bardziej przyjemne. Roztropne używanie tych substancji nie ma nic wspólnego z patologią ani uzależnieniem.

#narkotykizawszespoko #lsd #m-------a #ciekawostki #wykresy #psychodeliki
D.....r - Szkodliwość oraz potencjał uzależniający popularnych narkotyków.

Spójrzc...

źródło: comment_OwlsKCPNozRF2HKDXIbQst6Oc48BnkZU.jpg

Pobierz
  • 399
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@XpedobearX:

To, że był gangsterem nie wyklucza tego, że może być też psychicznie chory.

Czy wiemy o tym że Magik był gangsterem? Ja nie wiem i raczej się o tym nie mówi.

Do woja też sporo osób nie chciało iść, więc zapewne specjaliści byli na to wyczuleni (o ile im
  • Odpowiedz
I dlaczego separujesz jego "kolegów artystów" od innych "osób z otoczenia"? Przecież to są właśnie osoby z otoczenia!

@Sargon_Ankro: Bo raperzy to większości oszuści. P------ą jedno, robią drugie. Wzajemne lizanie się po tyłkach dla korzyści i dobrego PRu jest widoczne od dawna co całkowicie jest sprzeczne z tą kulturą. Osobom spoza mogę bardziej wierzyć, ponieważ nie mają bezpośredniego celu w tym, aby kłamać. Na dwóch wypowiedziach nagle nie staną się
  • Odpowiedz
@hesuss: a Ty kiedy wrócisz do świata żywych? ;) Nigdy nie wyrosnę, przerzuciłem się ze zgubnych twardych świństw na te bezpieczniejsze i jest ok. Przy okazji założę taki temat bo dyskusja zawsze na propsie.

@XpedobearX: mało który raper tylko pali MJ. Mam znajomego rapera I-ligowego i słyszę, że dużo prochów tam się sypie. Spid, meth, koko jest na porządku dziennym. Oczywiście a-----l też.
  • Odpowiedz
Bo raperzy to większości oszuści. P------ą jedno, robią drugie. Wzajemne lizanie się po tyłkach jest widoczne od dawna.

I dlatego przez tą większość należy wrzucać wszystkich do jednego wora? Jaki mieliby w tym cel, żeby kłamać jaki to Magik nie był?

Osobom spoza mogę bardziej wierzyć, ponieważ nie mają bezpośredniego celu w tym, aby kłamać. Na dwóch wypowiedziach nagle nie staną się celebrytami.

@Donk_von_Fisher: ja żyję jak nigdy do tej pory w dorosłych życiu:) z używek tylko szlugi i kawa, zero ćpania i wszyty esperal :)
ten esperal potwierdza główną myśl tego tematu - a-----l to jedna z najbardziej zgubnych używek dzieci, ja, n------n z tych gorszych (chociaż nie aż taki jak @Donk_von_Fisher), rzuciłem wszystko w p-----c, a żeby przestać pić musiałem się zaszyć.
  • Odpowiedz
Potwierdzam słowa @hesuss pamiętam jak mnie przywitał w Warszawie wódeczką od razu na patelni, piliśmy chyba za Smykiem ;)

To dobrze, że udało Ci się wszystko rzucić. Ile taka wszywka działa? Nie masz tak, że odliczasz kiedy przestanie działać? Oby nie.
  • Odpowiedz
@kubako: a czemu głupio że h-----a w tej samej grupie co a-----l? Nawet podobny mechanizm działania, potencjał uzależniający, uzależnienie przebiega podobnie (sporo wysoko-funkcjonujących jednostek przed fazą chroniczną).
  • Odpowiedz
@Donk_von_Fisher: powinna koło roku działać. Wcześniej brałem tabletki z tą samą substancją i zostawiałem sobie taką furtkę - dwa dni nie będę brał, to trzeciego będę mógł się napić. Ale to jest 40zł miesięcznie, za rok ponad 400zł, a za tyle to ja się zaszyłem i mam święty spokój, nie kusi. I nie, nie mam w ogóle ochoty pić, nie liczę kiedy przestanie działać, jest gitara, jeszcze najwidoczniej nei byłem
  • Odpowiedz
@Sargon_Ankro: Oczywiście, że mogą być kłamcami, ale np. Fokus to zwykła d----a, od której hipokryzją wieje na kilometr. Choćby krytykując kiedyś kawałek Ascetoholix - "Suczki" nagrywając później popowy hit z Dodą, który był marnym gównem przy tych Suczkach (porównując klasę utworów a czas ich wydania i konkurencję). Kolejna sprawa to wydawanie płyty wprost po wypuszczeniu filmu "Jestem Bogiem". Uważasz, że to nie jest bicie hajsu na fejmie zmarłego kolegi? Wiele
  • Odpowiedz