Aktywne Wpisy
Goronco +708
mirko_anonim +4
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Hej, tak w skrócie to jestem w długoletnim związku, ale od kilku miesięcy podoba mi się koleżanka z pracy o której ciągle myślę i przestać nie mogę... Mam 32 lata. Ona trzyma mnie na dystans bo wie, że mam narzeczoną. Nie mam pewności, że ja też jej się podobam, więc gdybym postawił wszystko na jedną kartę to możliwe że bym został sam. Wiem tylko tyle, że jak z nią rozmawiam to czuję że nadajemy na tych samych falach i jest tak zwane flow. Kocham moją narzeczoną i ogólnie jest nam dobrze razem, ale chyba czegoś jednak mi brakuje. Uważam, że to co wyprawiam to nic innego jak zdrada emocjonalna.
Co by było gdybym zerwał z narzeczoną i próbował sił z koleżanką?
Jaka będzie nasza wspólna przyszłość, gdy zostanę z obecna narzeczona?
Często
Hej, tak w skrócie to jestem w długoletnim związku, ale od kilku miesięcy podoba mi się koleżanka z pracy o której ciągle myślę i przestać nie mogę... Mam 32 lata. Ona trzyma mnie na dystans bo wie, że mam narzeczoną. Nie mam pewności, że ja też jej się podobam, więc gdybym postawił wszystko na jedną kartę to możliwe że bym został sam. Wiem tylko tyle, że jak z nią rozmawiam to czuję że nadajemy na tych samych falach i jest tak zwane flow. Kocham moją narzeczoną i ogólnie jest nam dobrze razem, ale chyba czegoś jednak mi brakuje. Uważam, że to co wyprawiam to nic innego jak zdrada emocjonalna.
Co by było gdybym zerwał z narzeczoną i próbował sił z koleżanką?
Jaka będzie nasza wspólna przyszłość, gdy zostanę z obecna narzeczona?
Często
Spójrzcie gdzie znajduje się legalny alkohol. Jest to jedna z najbardziej niebezpiecznych używek. Nie rozumiem więc jakim prawem osoby palące marihuanę, jedzące MDMA czy tripujące na LSD czy grzybach nazywane są na wykopie często "pier... ćpunami" a picie alkoholu jest tutaj usprawiedliwiane "hehe #!$%@? się kto #!$%@? daje plusa".
Pora żebyście zrozumieli w końcu, że MDMA, LSD czy MJ to są substancje o wiele mniej szkodliwe niż alkohol. O wiele bardziej przyjemne. Roztropne używanie tych substancji nie ma nic wspólnego z patologią ani uzależnieniem.
#narkotykizawszespoko #lsd #marihuana #ciekawostki #wykresy #psychodeliki
Dziękuje, zatem wiarygodność ich wcale nie jest większa od artystów.
Ale powiedz mi: co ma bicie hajsu na Magiku do tego, że mówią iż Magik celem uniknięcia woja wyhodował sobie psychola? Jak wielkie jest powiązanie hipokryty Fokusa i jego nagrywek z Dodą i zestawienie z "Suczkami" .. jak wielki to ma wpływ na to, że Magik miał psychola? Bo chyba za bardzo oddalasz się
A jak ja chcę kupić 1g MJ to musze sie kitrać w ciemnych miejscowkach, ryzykując i łamiąc prawo. Nic, tylko stres z tym związany :(
A w aptekach jest tak biało i spokojnie (
@Sargon_Ankro: Masz wyżej:
Dlaczego mieliby kłamać? Choćby po to, aby usprawiedliwić kolegę, że nie był po prostu #!$%@? od początku, a tragiczny obraz człowieka, któremu stała się krzywda (choroba) i postanowił odebrać sobie życie. Ot taka tragiczna historia
Nie ma tego złego... Może cynicznie to napisałem, ale te osoby źle skończą. Kodeina jest substancją o wielkim potencjalne uzależniającym, szybko rośnie tolerancja i często osoby, którym już nie wystarcza przesiadają się na morfinę/tramadol a nawet na heroinę.
No wiesz... to tak jak gałka muszkatołowa. Takie "ćpanie" zupełnie nieprzyjemne i nic nie dające. Równie dobrze mogą się najeść aviomarinu albo bielunia.
Palenia nie ma bo wiadomo, to najgroźniejszy narkotyk i już chłopaki z mirko od rana powstrzykiwali wszystko sobie. Także to ostatnie zapasy. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@XpedobearX: Spoko, wole tą bajkę niż twoje usilne udowadnianie racji gangsterami i tym , że "inni zawsze wiedzą lepiej" oraz tym , że zarobek na śmierci ma z nią samą powiązanie xD^2 Do tego jeszcze teraz przyrównanie z aktorami xD^4 (btw. Rolę
Nie wspominam już o alkoholikach, którzy są najbardziej wyróżnieni, a to tez przecież też zwykle ćpuny
Nie chce wdawać sie w polemike szkodliwośc alkoholu vs szkodliwość narkotyków, chciałem sie tylko odnieść do wykresów.
Pierwsza sprawa, jakie jest zródło tych wykresów, w tym przypadku jest to o tyle istotne że na tych wykresach są albo dane nieistotne, albo mocno subiektywne, ale po kolei.
Jakie znaczenie ma stosunek aktywnej dawki do dawki śmiertelnej, i jaki sens ma porównanie w ten sposób substancji których dawka śmiertelna w ilości
Poza tym nie twierdzę że to świetnie "przywalić sobie kwas". Twierdzę natomiast, że jest to bezpieczniejsze od ciągłego chlania sporych ilości alkoholu. A w Polsce wiele
@zerozero7:jak to sobie wyobrazasz i jakiego przelicznika uzyles zeby dojsc do takich wnioskow? 1 piwo = 1 kwas? albo jedna bania alkoholowa = trip na kwasie? Tego nie da sie tak przelozyc bo to dwa rozne swiaty. Zrozumie to tylko ktos kto byl w obu albo osoba calkiem neutralna bez uprzedzen, szukajaca informacji. Ja moge sie zalozyc, ze gdyby LSD
For the study, members of the British Independent Scientific Committee on Drugs was asked to rate 20 drugs on 16 criteria such as drug-specific damage, mortality, dependence and international damage. Drugs were scored on a 100-point scale. Here is a display of the weighted scores
@Dandelion
http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/11927172
http://archpsyc.jamanetwork.com/article.aspx?articleid=204427