Aktywne Wpisy

Grzesiok 0
Poszukiwane: Filmy pod Halloween dla młodszej młodzieży = 12-13 latków.
Co możecie polecić? Nie chodzi mi o takie błahe produkcje jak gęsia skórka, bo "IT" już mają zaliczone ale z drugiej strony nie wyjeżdżajmy z jakimiś Egzorcyzmami lub Obecnościami, bo to może być za mocne.
#film #filmy #horror #filmnawieczor
Co możecie polecić? Nie chodzi mi o takie błahe produkcje jak gęsia skórka, bo "IT" już mają zaliczone ale z drugiej strony nie wyjeżdżajmy z jakimiś Egzorcyzmami lub Obecnościami, bo to może być za mocne.
#film #filmy #horror #filmnawieczor

hell_naw +183
Dzisiaj 8 rano HR napisał mail że nie uważa za odpowiednie aby jeść banany bo źle wpływają na męskich współpracowników z Indii gdy kobieta to przy nich robi (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■) i aby nie doszło do nieporozumień.
#pracbaza #korposwiat
#pracbaza #korposwiat

Czy warto dążyć do rozpoczęcia kariery jako programista C++? Czy ten język nie umrze i nie straci wyraźnie na wartości? Przeglądam oferty pracy to dla programistów C++ jest czasem kilkakrotnie mniej ofert niż dla programistów Javy. Pytam, bo mam na oku pierwszą pracę dla leszcza C++, a umiem C++ 4/10, PHP 4/10, Java 2/10, ale się boję, że za 10 lat będę musiał zostać juniorem javy.
@Miroslaw_Wykopski: tak. Z perspektywy prawie już czteroletniej, jako deweloper c++, powiem nawet że: zdecydowanie.
@Miroslaw_Wykopski: nikt tego nie wie, ale raczej małe szanse, że cpp padnie kiedyś tak, o. Istnieje zbyt dużo, dużych projektów pisanych w cpp, które będą utrzymywane latami.
Wszyscy popełniają ten błąd że myślą że muszą znać taki język który jest popularny, tak jakby lepiej było zostać kasjerem niż neurochirurgiem, przecież wszędzie wysyp ofert w Tesco czy tam biedronce.
Tak naprawdę liczy się popyt/podaż :) Bardzo mało osób umie pisać poprawnie w C++ a popyt będzie.