Aktywne Wpisy

MonazoPL +202
MichuTop +282
Niesamowitym przykładem syndromu sztokholmskiego są dla mnie osoby postronne broniące astronomicznych zarobków lekarzy z NFZ, typu Aneta lat 40 kasjerka na minimalnej lub Mariusz lat 47 pracownik serwisu samochodowego. Liczne głosy od tych ludzi - "Trzeba było się uczyć", "Oni ciężko się uczyli przez 6 lat na studiach, zarobki 100k im się po prostu należą". Zupełnie jakby inni ludzie potrzebni gospodarce nie musieli się uczyć czy równie ciężko albo i ciężej pracować,

@soft1house: przecież napisałem, że przedszkolaki wiedzą jakie są różnice w budowie ciała. Nie w tym problem
@Gronie: nie mówimy
Komentarz usunięty przez autora
@salomea7: sauna to jest kosmos. W tym aquaparku obowiazuje w saunie strefa nagosci, ale mimo
źródło: comment_3wR3ibinnpP7GFXamVEuRlM8LYPHd6Qg.jpg
Pobierzzakładasz że wszyscy pod prysznicami muszą jakoś specjalnie się zachowywać gdy jest dziecko.
jeśli dziecko jest powodem że można wymagać od innych dostosowywania się równie dobrze można było iść z dzieckiem do kobiecej szatni i niech kobiety zasłaniają się przed ojcem. Jak która coś pokaże to molestowanie i tyle.
Póki ten scenariusz jest fantastyczny i nie ma równouprawnienia to ja się nie będą zachowywać inaczej. Poza tym są ludzie
Prysznic w meskiej szatni!!!
Emigracja to idealny pomysł aby odciąć się od Grażyn i Sebixow.
Szczególnie UK.
O, tak :D