Wpis z mikrobloga

@brmstufldigart: Gościu, czy Ty jesteś normalny? Jakie robienie show? Ty chodzisz pod publiczny prysznic pooglądać nagich ludzi i dlatego show? Myłem się jak normalny człowiek.

Regulamin mówi:

Każdą osobę obowiązuje przed wejściem do hali basenowej dokładne umycie całego ciała pod natryskiem przy użyciu odpowiednich kosmetyków lub środków myjących (także po skorzystaniu z WC).

Jak dla mnie dokładne umycie oznacza również pod bielizną. Na najlepszych basenach zdarza się, że ratownik pilnuje
  • Odpowiedz
@ruszka: konkrety proszę. Czy restauracja prywatna jest miejscem publicznym?

Ostatnim z wymienionych skutków jest wywołanie zgorszenia w miejscu publicznym, interpretowane jako spowodowanie negatywnej reakcji otoczenia na zachowanie się sprawcy. Reakcją taką może być np. uczucie wstrętu, oburzenia, obrzydzenia, czy niesmaku. Musi wystąpić przynajmniej u jednej postronnej osoby nie będącej przy tym nadmiernie wrażliwą, całe zaś zdarzenie musi zaistnieć w miejscu publicznym."
  • Odpowiedz
@brmstufldigart:

konkrety proszę. Czy restauracja prywatna jest miejscem publicznym?

Nie, ale ja nie pisałem nic o miejscach publicznych, tylko opisywałem przykład restauracji. W miejscach publicznych nie mam nic do tego, jeżeli wcześniej nie jest zaznaczone, że nie wolno.
  • Odpowiedz
@ruszka: no to ja proszę o te regulaminy z restauracji, bo na miejsca publiczne sam znalazłem naciągany paragraf.
Z restauracjami jest raczej tak, że hurdur, a później w mediach przepraszają itp, więc proszę o kilka przykładów
  • Odpowiedz
@brmstufldigart: wzrost dzietnosci? czy ja wiem? ;] jakiez maltuzjanskie myslenie. nawet tysiac januszy jest mniej warta niz jeden inteligentny niemiec ;]]] a co do kalifatu to nawet nie skomentuje hehehe brak argumentow to obrazasz jakie to polskie :DDD

no ale po co ja marnuje czas na odpisywanie ci :D
  • Odpowiedz