Wpis z mikrobloga

@Thermos: no tak.. powinien z córką przejść przez damski.
A może powinien przedszkolne dziecko puścić damskim i mieć nadzieję, że się nie zgubi.
Lubisz pokazywać wacka małym dzieciom? Przecież można się umyć dokładnie wszędzie i nie trzeba jednocześnie machać parówką na wszystkie strony.
  • Odpowiedz
@brmstufldigart: Pływam od 6 roku życia, ojciec zawoził mnie na basen i szedł sobie na trybuny. Jeśli Ty bierzesz prysznic w ubraniu to Twoja sprawa. Ja 20 lat temu zostałem tak nauczony, zawsze tak robiłem, a jeśli ktoś ma problem, że prysznic do tego służy to powinien go omijać lub zaczekać aż ktoś, kto korzysta z niego prawidłowo.

Polecam artykuł
http://www.mowimyjak.pl/styl-zycia/ona-i-on/jak-prawidowo-korzystac-z-publicznego-basenu-kiedy-i-jak-sie-myc-pod-prysznicem-i-dlaczego-trzeba-to,6_47294.html

Czy naprawdę chcesz przez godzinę pływać w wodzie, w
  • Odpowiedz
@brmstufldigart: Ale tak jak napisał staryhaliny - na Zachodzie nie robi to na nikim wrażenia, nagość jest czymś naturalnym. Jak są przegródki przy prysznicach to się tam udaję, na tym basenie niestety nie ma, stąd cała sytuacja. Ja powiedzmy, że rozumiem czemu zabiera córkę ze sobą, ale tego co odstawił o molestowaniu już zupełnie nie. Ciekawe co tej policji by powiedział - panie, ten psychopata brał prysznic nago!
  • Odpowiedz
@brmstufldigart: jeśli wszyscy rozsądni wyjadą to zostaną same takie Sebixy i dopiero będzie ciemnogród. Może Sebix też opowiada znajomym co za p----a na basenie spotkał, który się nago kąpie i może gdzieś zakiełkuje myśl "a może tak jest prawidłowo?"
  • Odpowiedz
  • 10
@brmstufldigart: jedyne o czym w takiej sytuacji o czym możesz decydować to to czy tam z córką pójdziesz czy nie. Na bank nie będziesz decydował czy mam się umyć w majtkach czy bez.
  • Odpowiedz
@brmstufldigart: To jeżeli masz na tyle małe dziecko innej płci, że nie może samo pójść do damskich pryszniców, to wybierz basen gdzie są zamknięte prysznice, albo na razie niech chodzi z mamą (albo we trójkę)? Piszę to jako mama córeczki, do głowy by mi nie przyszło wysyłać jej na basen samej z tatą ze względu właśnie na trudności związane z podziałem na prysznice damskie i męskie.
  • Odpowiedz
  • 1
@Thermos: tez biorę prysznic na basenie nago i gadalbym z sebixem pewnie podobnie choć nie wiem czy na koniec jednak bym nie poczekał co jeszcze ma do powiedzenia.
  • Odpowiedz