Wpis z mikrobloga

zakładasz że wszyscy pod prysznicami muszą jakoś specjalnie się zachowywać gdy jest dziecko.

@Lewo: jeśli dobrze czytam, to sebix poprosił, a autor nie odwrócił się dupą do dziecka, bo się myje. Wystarczyło z uśmiechem powiedzieć już kończę, staniemy do siebie tyłem i nie będzie kłopotu
Wiesz ile trudu wymagało od Seby powiedzenie
przepraszam_ ?

@
  • Odpowiedz
@brmstufldigart: Skąd wiesz co zrobił autor? Skoro stał nagi pod prysznicem to do ręcznika się nie mógł teleportować. A skoro gościowi tak bardzo przeszkadzała nagość mógł wyjść i poczekać, a nie obrażać i wyzywać. Nie wiem na jakiej podstawie wywnioskowałeś, że Thermos machał wackiem.

Jasne, że małe dzieci ciężko puścić same. Jak byłam przedszkolakiem to też chodziłam z ojcem do męskiej szatni, bo matka nie pływała, a ja sama bym
  • Odpowiedz
@Dealey: bardzo dobrze ze sie wypowiedziales o emigracji, lubie gdy na ten temat wypowiadaja sie ludzie kompetentni a nie janusze co w dupie byli i gowno widzieli. W Polsce panuje mit sprzed 10 lat gdy bylo duze bezrobocie i duzo wieksza bieda niz teraz a na zachodzie kazdy kto mial dwie rece dostawal prace za dobry hajs. Oczywiscie janusze nie ogarniaja ze swiat sie bardzo zmienil od tego czasu i
  • Odpowiedz
...więc poszedłem jeszcze do Biedronki po lody i do domu.

@Thermos: ...i koło Biedronki jak chciałem przejechać na drugą stronę ulicy(jechałem po ścieżce rowerowej przy chodniku) patrzę na prawo- nic nie jedzie, na lewo też no to jadę, a że światło miałem zielone to niczego się nie bałem i później jeszcze przez park jechałem i w końcu do domu.
#pdk
  • Odpowiedz
@staryhaliny: to jest raczej jak ze sraniem w plenerze. Niby możesz, bo las, swoboda itp, ale dla świętego spokoju idziesz kawałek od drogi a nie srasz na ścieżkę.
Mam odwrotne podejście - w--------m wszystkie babcie, które przychodzą na msze dla dzieci bo tylko miejsca zajmują.

Zrozum, sebix poprosił o coś, ale nie... kupiłem bilet, mam prawo i mam w dupie wszystkich. To zachowanie typowego janusza. janusz kontra sebix, no zajebiście.
  • Odpowiedz