Wpis z mikrobloga

Jaki "pełny" dzień od rana! :D

O 7:20 wywalili mnie z łóżka dzisiaj, a że praca od 12, to stwierdziłam, ze dobrze wykorzystam czas - pojechałam oddać krew. I pochwalę się, bo pobiłam życiowy rekord 450 ml w 3 minuty i 58 sekund! :D Pielęgniarka się śmiała, że mam grube żyły, jak stary robol :D

Dobiła 10, dalej mam 2h do pracy, więc podjechałam do warsztatu do taty iiii okleiłam samochód!!! :D

Mój terenowo-dostawczy samochód w końcu dostał barw wojennych ;D Będzie teraz dorze widoczny na ulicach a sklep dostaje dodatkową reklamę ;D Cały poniedziałek wycinałam elementy... Jeszcze kilka elementów i będzie gotowe;DD

o tak się prezentuje na tle sklepu

Do tego smuteczek mnie ogarnął, wczoraj oddałam moje nowe koszatniczki - mamy kolega dla synka wziął, jemu się bardziej przydadzą. Muszę przyznać, że to małe wariaty były, tyle brudu i hałasu w sklepie nigdy nie miałam ;)

koszatniczka ostatni raz

I to tyle na już :D

#terrarystyka #gady #smiesznypiesek #koszatniczki #gryzonie # #szczecin #zwierzaczki #gadzibastion #smiesznypiesek @gravedigger @pankara @x-SANTA-x @leworwel @Papja Jak ktoś jeszcze jest leniem i nie sprawdza tagów, a chciałby być wołany - to śmiało pisać do mnie ;)
Pobierz
źródło: comment_7SPGXAxSdvrdNk068G8j8H3eBfmgqt9t.jpg
  • 59
@pestis: no właśnie nawet, gdybym chciała, to nie mogę, bo są duużo za duże dla zbożówek i pewnie wąż by ją upolował, zadusił, ale nie byłby w stanie zjeść, bo karmówka nie może być dwa razy szersza od węża w najszerszym miejscu, co dopiero 3/4 razy szersza ;)