Aktywne Wpisy
Pytanie do #rozowepaski
Czy wolnościowe poglądy to serio aż taki redflag i problem dla was? Próbuję znaleźć dziewczynę, ale na wspomnienie o Konfederacji czy Mentzenie kontakt nagle się urywa..
Dodam, że jestem ogarniętym gościem (scrum master 15k here), a nie jakimś piwniczakiem co mieszka z mamą. Serio bolą was niskie i proste podatki, żeby można było się bogacić w sensownym tempie?
#zwiazki #tinder #kiciochpyta #mirekszukazony #seks #badoo #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow
Czy wolnościowe poglądy to serio aż taki redflag i problem dla was? Próbuję znaleźć dziewczynę, ale na wspomnienie o Konfederacji czy Mentzenie kontakt nagle się urywa..
Dodam, że jestem ogarniętym gościem (scrum master 15k here), a nie jakimś piwniczakiem co mieszka z mamą. Serio bolą was niskie i proste podatki, żeby można było się bogacić w sensownym tempie?
#zwiazki #tinder #kiciochpyta #mirekszukazony #seks #badoo #podrywajzwykopem #logikarozowychpaskow
wojstenik +356
O 7:20 wywalili mnie z łóżka dzisiaj, a że praca od 12, to stwierdziłam, ze dobrze wykorzystam czas - pojechałam oddać krew. I pochwalę się, bo pobiłam życiowy rekord 450 ml w 3 minuty i 58 sekund! :D Pielęgniarka się śmiała, że mam grube żyły, jak stary robol :D
Dobiła 10, dalej mam 2h do pracy, więc podjechałam do warsztatu do taty iiii okleiłam samochód!!! :D
Mój terenowo-dostawczy samochód w końcu dostał barw wojennych ;D Będzie teraz dorze widoczny na ulicach a sklep dostaje dodatkową reklamę ;D Cały poniedziałek wycinałam elementy... Jeszcze kilka elementów i będzie gotowe;DD
o tak się prezentuje na tle sklepu
Do tego smuteczek mnie ogarnął, wczoraj oddałam moje nowe koszatniczki - mamy kolega dla synka wziął, jemu się bardziej przydadzą. Muszę przyznać, że to małe wariaty były, tyle brudu i hałasu w sklepie nigdy nie miałam ;)
koszatniczka ostatni raz
I to tyle na już :D
#terrarystyka #gady #smiesznypiesek #koszatniczki #gryzonie # #szczecin #zwierzaczki #gadzibastion #smiesznypiesek @gravedigger @pankara @x-SANTA-x @leworwel @Papja Jak ktoś jeszcze jest leniem i nie sprawdza tagów, a chciałby być wołany - to śmiało pisać do mnie ;)
Komentarz usunięty przez moderatora
@shido: a dopiero 13!
@VanmerX: bez sensu, musiałam okleić, pojechać do castoramy po płyty, do domu przebrać się i do pracy. Nie ma czasu na spanie! :D
@Kafarek555: bez tych naklejek wydawał mi się śmieszny, teraz to po prostu przegiął ;D
@Sieniu: a zapraszam ;)
@Khaleesi: A byłem przekonany, że na szyldzie sklepowym jest napisane czynne od 11 :D