@katalizat0r: @JackieChan: Ja prd^%$^ !!! Wysadziło mi mózg! Spojrzałam na te zdjęcie z boku i od wtedy widzę ją niebiesko-czarną! Co tu się dzieję! :D
Ale sie o------o, rano patrzylem i byla bialo zlota (chociaz wszystkie zdjecia wrzucane w komentarzach byly niebiesko czarne). Teraz patrze i jest niebiesko czarna. (ʘ‿ʘ)
Dla mnie sukienka jest na trzech przykładach, laptopie, pc i telefonie - biało złota. Dlaczego? Bo Biały w niedoświetleniu, cieniu ma przesunięcie ku niebieskiemu. Światło które widzicie, odbieramy jako niebieskawe.
Trochę dziwię się ze widzicie ją jako czarno-niebieską, nie wiem może moje "widzenie" podparte jest już trochę zakurzoną wiedzą ze studiów, ale jak dla mnie nawet w cieniu wszystkie odcienie są zniebieszczone.
@krol_magnezu: Ja jak na chwilę się oderwałam od tego i wróciłam to znowu była białozłota do momentu, aż nie spojrzę na nią z boku i wtedy jest czarnoniebiska
U mnie w biurze 5 osób twierdzi, że to jest sukienka biało-złota
3 ( w tym ja) że niebiesko czarna
Rozstrzygnijmy to w plusach.
Nie o------o nam:
http://www.businessinsider.com/dress-white-gold-black-blue-photoshop-2015-2
#m-----------y #kolory #kiciochpyta
źródło: comment_65nXlTVmIs8sA9QPBk64y4z50FmQLxdv.jpg
Pobierzźródło: comment_iRP0ynW28QuLrZ3l0pixe3x3XUZGyuJk.jpg
PobierzTrochę dziwię się ze widzicie ją jako czarno-niebieską, nie wiem może moje "widzenie" podparte jest już trochę zakurzoną wiedzą ze studiów, ale jak dla mnie nawet w cieniu wszystkie odcienie są zniebieszczone.
a już w ogóle nie rozumiem jak ktoś może nie widzieć złotego tylko czarny.
źródło: comment_EUn0ynOMDvvWYHMZO411QoPQC3WwuMGg.jpg
Pobierzźródło: comment_uD6R76DtPWJWoEk1DjZngsUZUT4PxjAq.jpg
Pobierzźródło: comment_WLxv1W8Q2SYdpzyj5tMf9DzmU2rlAkek.jpg
Pobierz