Wpis z mikrobloga

Dobra coś jest na rzeczy. Faktycznie gdy widzę obrazek po dłuższej przerwie to sukienka jest biało-złota, ale wystarczy, że zjadę poniżej i już jest niebiesko-czarna. Robiłem nawet screeny tej biało-złotej i faktycznie na początku jest biało złota. Ale jak po chwili otworze screena to już jest niebiesko-czarna. A teraz jeszcze lepszy wałek. Zawołałem matkę by popatrzyła nie mówiąc jej jakiego koloru jest by nic nie sugerować, a ta mówi, że jest biało-zielona,
  • Odpowiedz
Kurde, fajnie, że dostałam grad plusów za komentarz, ale może mi to ktoś w końcu łopatologicznie wyjaśnić, bo w nocy nie zasnę? Ja i moja siostra i szwagier dalej widzimy biało-złotą (nie podpowiadałam im), nic się nie zmienia, ani po spacerze, ani po kilku godzinach, ani na nocnym, ani na dzienny (#tylkoautomatyczny). Po prostu nie ogarnia tego mój umysł.
  • Odpowiedz
@katalizat0r: Boże nie rozumiem tego. Caly czas widzialem bialo(błękitny bialy) zlota sukienkę. Mialem drzemkę i w zakładce wlaczone zdjęcie sukienki. Przebudziłem sie, wszedłem na neta, a tak k---a niebiesko czarna sukienka!! Jak to sie dzieje? Otwieralem oczy, zamykalem i ona byla niebiesko czarna tak jak na niektórych zdjęciach tutaj. Przeladowalem stronę patrząc dużo na białe i wrócilo mi postrzeganie, ze to jednak bialo zlota sukienka. K---a ja sie boje;/ myslalem,
  • Odpowiedz
@Kressska: A na tym zdjęciu jakie widzisz?

Po za tym na zdjęciu sukienki masz jednolite kolory,

@kasper93: No właśnie na zdjęciu góra jest bardziej prześwietlona niż dół - więc o ile w przypadku wersji biało-złotej faktycznie nie ma cieni, to w wersji niebiesko-czarnej (czy raczej niebiesko-brązowo-złoto-czarnej) cieni jest bardzo dużo i od góry gdzie jest złoto-brązowo do dołu gdzie jest coraz ciemniejsza. ^^

J.....n - @Kressska: A na tym zdjęciu jakie widzisz? 

Po za tym na zdjęciu sukien...

źródło: comment_WeVg04wzeUfAAfWwXTXpdRi1kpRgmtSw.jpg

Pobierz
  • Odpowiedz