Aktywne Wpisy

moll +9
Powieje trochę paranoją zapewne, ale szukam #ksiazki dla preppersów, do survivalu czy innego bushcraftu - takiej jak dla debila, totalnie od podstaw, która pozwoli na "przetrwanie" w razie wojny albo innego kataklizmu. Najlepiej jakby było to w formacie, który można zapakować do plecaka ewakuacyjnego po lekturze.
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi
Ktoś? Coś?
Taguję #preppers #bushcraft #survival dla większych zasięgów, pewnie wiecie co warto przeczytać i co się sprawdzi

labla +74

Witajcie, takie pytanko - za tydzień mam rozmowę o pracę w Comarchu - Java programmer. Doświadczenie - zero.
Coś tam się wcześniej pouczyłem przed testem no i ku mojemu zdziwieniu zaprosili mnie na rozmowę.
Teraz pytanie - ktoś z Was był na rozmowie w tej firmie (lub w innych na stanowisko młodszego programisty Java) i mógłby mi powiedzieć, jakich pytań mam się spodziewać, jak przebiega taka rozmowa?
I drugie, ważniejsze - jak najlepiej wykorzystać ten tydzień - czego i z czego się uczyć: takie must know na rozmowie.
Będę wdzięczny za rady, pozdro.
Co do rektutacji(tak ogólnie) to może @JavaDevMatt się wypowie
@echelon_: Proste programiki z różnych tutoriali i książek, z większego projektu to rozwijana krok po kroku aplikacja na javastart.pl, czyli można powiedzieć, że nic stricte swojego większego nie napisałem.
Trzeba było najpierw na praktyki iść bo o programowaniu to ty pojęcia nie masz.
@Al-chemik: Iść na praktyki.