Aktywne Wpisy
sylwia-rasch +128
Prosze o natychmiastowe interweniowanie
W przypadku braku interwencji ,pozwe Wykop.pl .Nie wydalam zgody na podawanie moich danych ani mojego zdjecia .Zostalam tu obrazona a moje biurio zostalo narozone na utrate klientow przez Waszych uczestnikow.Jesli Panstwo nie zareagujecie podaje sprawe do sadu .Moj adwokat wspomnial o odszkodowaniu 500.000 i wzwyz.Zadam reakcji i natychmiastowego usuniecia wpisu narazajacego moja osobe na szykany.Wszystkie osoby komentujace i obrazajace mnie dostana rowniez pozwy.Radze komentujacym usuniecie wpisu a Portalowi
W przypadku braku interwencji ,pozwe Wykop.pl .Nie wydalam zgody na podawanie moich danych ani mojego zdjecia .Zostalam tu obrazona a moje biurio zostalo narozone na utrate klientow przez Waszych uczestnikow.Jesli Panstwo nie zareagujecie podaje sprawe do sadu .Moj adwokat wspomnial o odszkodowaniu 500.000 i wzwyz.Zadam reakcji i natychmiastowego usuniecia wpisu narazajacego moja osobe na szykany.Wszystkie osoby komentujace i obrazajace mnie dostana rowniez pozwy.Radze komentujacym usuniecie wpisu a Portalowi

phaxi +39
nie kupujcie tego
wszystko jest male i drogie
bitesy sa slabe
blu czis nie jest taki jak dawniej
pozdrawiam
wszystko jest male i drogie
bitesy sa slabe
blu czis nie jest taki jak dawniej
pozdrawiam
źródło: 1000062219
Pobierz

Witajcie, takie pytanko - za tydzień mam rozmowę o pracę w Comarchu - Java programmer. Doświadczenie - zero.
Coś tam się wcześniej pouczyłem przed testem no i ku mojemu zdziwieniu zaprosili mnie na rozmowę.
Teraz pytanie - ktoś z Was był na rozmowie w tej firmie (lub w innych na stanowisko młodszego programisty Java) i mógłby mi powiedzieć, jakich pytań mam się spodziewać, jak przebiega taka rozmowa?
I drugie, ważniejsze - jak najlepiej wykorzystać ten tydzień - czego i z czego się uczyć: takie must know na rozmowie.
Będę wdzięczny za rady, pozdro.
Co do rektutacji(tak ogólnie) to może @JavaDevMatt się wypowie
@echelon_: Proste programiki z różnych tutoriali i książek, z większego projektu to rozwijana krok po kroku aplikacja na javastart.pl, czyli można powiedzieć, że nic stricte swojego większego nie napisałem.
Trzeba było najpierw na praktyki iść bo o programowaniu to ty pojęcia nie masz.
@Al-chemik: Iść na praktyki.