@mich_al: brak, ogarnięci ludzie dzięki mlm poznają się na swoich znajomych, którzy są idiotami gotowymi przekuć przyjaźń w podstawę pod mercedesa( ͡°͜ʖ͡°)
@mich_al: straciłem dziewczyne przez to. Sekta. Później nie ma już z kim gadać. Móglbym o tym ksiązkę napisać, gdybym mógł, ale nie potrafię. Gdybym mógł cofnąc czas, #!$%@?łbym jej to z głowy siłą. Działaj bo później z tym już nie wygrasz.
@mich_al: Robota jak kazda inna, nie zgodze sie tez z tymi co pisza, ze nie da sie tam zarobic, da sie, ale udaje sie to niewielu osobom, plus trzeba nie miec moralnego kregoslupa.
Jednak jak juz chce sie zabierac za robote domokrazcy, to niech po prostu jedzie do hurtowni i zacznie sprzedawac na swoje rachunek.
#rosja #ukraina Dla poliakow, intencje Ukraińców nigdy nie będą jasne, nie wiem skąd w naszym narodzie, brak autorefleksji. Pamiętamy co nam robili na Wołyniu, a mimo to stajemy za nimi. Czemu tak jest i czy macie refleksję, że Rosja staje się teraz głównym celem zachodu?
Komentarz usunięty przez moderatora
@joolekk: a takie poważne by różowego odwieść od tego pomysłu
wróć!
nie zarobi nic, straci czas, a próbując się dorobić będzie nabijała kasę tysiącom osób wyżej. prawie jak prostytutka
Komentarz usunięty przez moderatora
@mich_al: straciłem dziewczyne przez to. Sekta. Później nie ma już z kim gadać. Móglbym o tym ksiązkę napisać, gdybym mógł, ale nie potrafię. Gdybym mógł cofnąc czas, #!$%@?łbym jej to z głowy siłą. Działaj bo później z tym już nie wygrasz.
Jednak jak juz chce sie zabierac za robote domokrazcy, to niech po prostu jedzie do hurtowni i zacznie sprzedawac na swoje rachunek.