Wpis z mikrobloga

@Naciass: teraz to ona moze sobie... tak sobie mysle ze własnie dlatego chce wrócić bo wie ze spodziewam sie dziecka i widziała mnie jak byłem teraz w pl z nowa partnerka
  • Odpowiedz
@bslawek: @MekaS: jesli jest nowa dziewczyna, to jeszcze pol biedy. Ale jesli masz miec z nia dziecko, to juz sytuacja jest inna. Moze zazdrosci wam szczescia, przypomniala sobie wasze dobre dni. Moze wypila dodatkowo i emocje jej puscily.
  • Odpowiedz
@bslawek: Ja doskonale wiem kiedy nie układa się mojej byłej. Jest wtedy miła, chce rozmawiać, zaprasza do siebie. Gdy się dowiedziała, że kogoś mam totalnie jej o------o- smski, telefony, czułe słówka, a jak powiedziałem wprost żeby nasz kontakt kończył się na sprawach syna to usłyszałem, że jestem niesłowny bo kiedyś obiecałem jej miłość do śmierci, a bujam się z inną.

• Odpowiedz
tak chyba wszystkie ex robia.

@bslawek: Są normalne. Ex mojego kumpla wyswatała go ze znajomą. Mieszkają obok siebie i wspólnie wychowują dziecko- normalnie rozstanie idealne:)
  • Odpowiedz
kobiety to kut asy.Jestem w związku 2 lata i szczerze mam dziwną sprawę, teraz poznała jakas fajna lasencje, i ta chce być jej przyjaciółką i już mnie to wkur w ia. Muszę postawić ją do pionu.
  • Odpowiedz