Wpis z mikrobloga

@bslawek: Pewnie w Polsce nie zapewniałeś jej "bezpieczeństwa", tego którego zapewnił jej na jakiś czas konkubent. Wyjechałeś tylko za granicę, zaczęło ci się układać, srasz hajsem, stać cię na utrzymanie synów i obecnej swojej rodziny oraz podróżujesz po świecie o ile takim można nazwać jeżdżenie pomiędzy Polską a Holandią, to nagle możesz zapewnić jej "bezpieczeństwo" ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@bslawek: kobietami rządzi coś zupełnie innego niż logika. Dokładnie rzecz ujmując jest to jedna główna emocja, która pociąga za sobą wiele innych. Wiem jaka to emocja, ale nie powiem, bo za dużo życia spędziłem nad tym, ale w końcu znalazłem genialną regułę, która wyjaśnia zachowanie 3/4 kobiet. ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@Legenyes: Bo rozmowa o temacie który każdy przeżył, każdy na mirko go drąży. Nie rozumiem tej społeczności, gdyby ktoś zerżnął tekst z demotywatora i użył jako hasło kluczowe w historii/yjce/nożaldeliżansu to każdy by go zjechał, że nie fajne.
@Legenyes no i drogi są dwie:

1a. Społeczność nie bierze na poważnie mirkostory, i plusuje bo nie ma czasu sprawdzić, analizować czy to prawda nie prawda i przy plusie sugeruje się własnym podobnym zdaniem

2. Społeczność plusuje, bo inni plusujo>.

kolejnych nie pisze xd