@groszek71: niestety prawdopodobnie już do końca życia na syropie + dieta niskobiałkowa. Zostały mu tylko przysmaki mięsne. Te może dostawać byle jako nagrodę, a nie regularne jedzenie
@Colin90: my już ponad 40 tys wydaliśmy i dalej nic. Była raz ciąża, ale skończyła się po 9 tyg poronieniem. Została nam ostania zamrożona komórka i to będzie ostatnie podejście bo nie stać nas już na kolejne pełne procedury :/
@Marek1991: odłożyć 15-20 tys na jeden zabieg to nie jest problem, problemem jest odłożyć na kilka zabiegów bo za pierwszym razem mało par zachodzi w ciążę. Do kosztów zabiegu dolicz jeszcze np koszty leków czy badań laboratoryjnych itp. także z kilkunastu tysięcy przeważnie robi się grube kilkadziesiąt tys.
@enemydown: niestety film cienki jak dupa węża. Fabuła słaba, aktorsko słabo, efekty w miarę ok, poza tym strasznie nielogiczny jak np rozmowa z córką z która opowiada o życiu spędzonym s ojcem, którego w przeszłości wysłali do przyszłości. Totalnie się kupy nie trzymało.
@arinkao: te warzywa coś mocno kurczaka przypominają xD A prawilna bruschetta to tylko oliwa, czosnek, pomidory i bazylia. Ja lubię jeszcze fete dorzucić lub manouri ;)
@arinkao: nie 100 lat za murzynami tylko pisałem jaka jest najbardziej popularna we Włoszech bo stamtąd się wywodzi, w Grecji w sumie też jedzą głównie z pomidorami. Ależ zacofani ci Włosi, 100 lat za murzynami. Pizzę też masz w różnych wariacjach, nawet z ananasem. Jednak prawilna to jest taka typowa neapolitańska. Inne to są już poprostu kombinacje. Nie pisałem jak ma być, i że nie może być inaczej tylko stwierdziłem jaka
@arinkao: ok nie dyskutuje bo widzę, że jednak nie rozumiesz. A oryginalna koszulką jest kłębek bawełny zerwany z krzaka xD Serio zobacz w danym kraju jak się serwuje konkretne danie z jak tam uważają za prawidłowe i jakie jest najczęściej spotykane, a nie wymyślasz jakaś filozofię teraz.
Wiem że na wykopie za głoszenie takich poglądów mogę spotkać się z publiczna chłostą ale Konkret Burger na Orlenie* (z kuponem za 10pln) to kozak nad kozakami. Kłaniajcie się w pas wszystkie bułki z mielonym przed Panem Burgerem #jedzzwykopem #foodporn
*nieobchodzi mnie kto jest prezesem i ile ma posiadłości **warto wybrać stacje bardzo często uczezczana przy ruchliwych drogach wtedy większe prawdopodobieństwo że burger będzie świeży bo robiony na bieżąco a nie leżakujący