Pytanie. Kiedys zagranica kupilem sobie przyprawe do chilli con carne. Wystarczylo mieso + czerwona fasola + cebula + pomidory. Dodawałem opakowanie z ta przyprawą (jakieś 1/3 szklanki) i chilli con carne bylo GĘSTĄ ZUPĄ. Nie mam już tego więcej, więc dodaje wszystkie przyprawy jakie powinienem (kmin rzymski, chilli, czosnek, pieprz, sol) i smak jest podobny ale moje danie jest zawsze wodniste. Co dodac zeby to nie byla woda tylko zeby
Pytanie. Kiedys zagranica kupilem sobie przyprawe do chilli con carne. Wystarczylo mieso + czerwona fasola + cebula + pomidory. Dodawałem opakowanie z ta przyprawą (jakieś 1/3 szklanki) i chilli con carne bylo GĘSTĄ ZUPĄ. Nie mam już tego więcej, więc dodaje wszystkie przyprawy jakie powinienem (kmin rzymski, chilli, czosnek, pieprz, sol) i smak jest podobny ale moje danie jest zawsze wodniste. Co dodac zeby to nie byla woda tylko zeby
#gotujzwykopem