#piwowarstwo #pytanie
Pytanie do specjalistów.
Robię piwo z brewkitu. Wszystko ładnie wysterylizowane i zrobione wg wytycznych produceta. W instrukcji było napisane, że powinno fermentować 4-8 dni.. właśnie mija 3 tydzień i dalej pracuje. Nie zabutelkuję pracującego nastawu, a zbyt długie trzymanie nastawu będzie miało negatywny wpływ na smak.
Miał ktoś taką sytuację? Co radzicie ?
Pytanie do specjalistów.
Robię piwo z brewkitu. Wszystko ładnie wysterylizowane i zrobione wg wytycznych produceta. W instrukcji było napisane, że powinno fermentować 4-8 dni.. właśnie mija 3 tydzień i dalej pracuje. Nie zabutelkuję pracującego nastawu, a zbyt długie trzymanie nastawu będzie miało negatywny wpływ na smak.
Miał ktoś taką sytuację? Co radzicie ?
#nieruchomosci #kredyt2procent #deweloperka