Jak było z Krasnymstawem opowiem.

Jak było z Krasnymstawem opowiem. Jako, że wybierając jedzenie zwracam uwagę na skład, również śmietanę wybieram bez dodatków jakiś syfów typu żelatyna wieprzowa, skrobia, mączka etc. (nie żartuję, poczytajcie sobie składy). Niestety bywa, że w sklepie są tylko takie szajse-śmietany, więc czasem...

- #
- #
- #
- #
- #
- 301
- Odpowiedz








Komentarze (301)
najlepsze
Niektórzy producenci dodają mleko w proszku lub białka mleka. Krasnystaw dodaje oba.
W procesie produkcji kefiru, następuje fermentacja laktozy, co oznacza, że w kefirze powinno jej być bardzo mało. Do tego w kefirze znajdują się (upraszczając) związki pomagające trawić laktozę, według niektórych badań, może nawet pomóc
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
źródło: comment_td4v9qLnzroLyEvfDzY8UWDP3qe1aLp3.jpg
Pobierz