Aktywne Wpisy

kutmen2 +202
Rozstałem się z dziewczyną prawie 6 lat temu, mieliśmy dwa koty. Jeden został u mnie a drugi pojechał z nią. Godzinę temu zadzwoniła, że kot jest chory i właśnie z---------m blisko 400 kilometrów żeby ratować kotka bo idiotka nie ma pieniędzy żeby kota zbadał weterynarz. Mam nadzieję, że kot wróci ze mną do domu. Dajta plusa na zachętę
kastrator2 +70
Baba p----------a w dzień tyle co ja w dwa tygodnie a potem się dziwicie że takie karty ministerstwo wydaje XD
#p0lka #logikarozowychpaskow #alimenty
#p0lka #logikarozowychpaskow #alimenty
źródło: IMG_5770
Pobierz

Początkujący powinien
@Sudokuu: OK, ale uargumentuj może co, bo rzucanie takich twierdzeń oraz głoszenie wyższości codeacademy i coursery (o której przyznaje się, zapomniałem, a są tam 2 dobre kursy pythona) nad książkami bez jakichkolwiek argumentów to sobie można między bajki
@Sudokuu: niestety tylko wydaje Ci się, że się nauczyłeś :-) I prawdopodobnie nie masz pojęcia jak bardzo na początku swojej drogi z nauką jesteś. Chcesz tego czy nie, jeżeli myślisz o tym poważnie to książek tematycznych w swoim życiu będziesz musiał przeczytać sporo.
@aseeon: jak zwykle bardzo dobrze, zostawiam okejkę ( ͡° ͜ʖ
@Skarfejs: no masz mnie, specjalnie piszę te teksty żebyście ty i @msq mogli mnie zaplusować. Tylko po to ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@aseeon: Zebys trafilw gorace / hity / whatever. Bo takie wpisy sa tego warte.
Komentarz usunięty przez autora
Po rozwiązaniu zadania "po swojemu" warto spojrzeć na najlepiej oceniane solucje. Nauczyłem się dzięki temu sporo o niuansach języka i potężnych potężnych narzędziach jakimi dysponuję.