Aktywne Wpisy

MonazoPL +92
Ruszamy z kolejnym #rozdajo – wygraj kartę podarunkową do Allegro o wartości 100 zł!
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
Aby wziąć udział w konkursie, zaplusuj ten wpis oraz w komentarzu krótko odpowiedz na pytanie konkursowe: Jeśli wygrasz, na co wydasz (lub do czego dołożysz) to 100 zł? ( ͡~ ͜ʖ ͡°)
––––––––––––––––––––––––––––––
źródło: promocje bankowe monazo
Pobierz
thority +212

#studbaza #budownictwo #studia
Będzie liczone w Eurokodach czy PN? Jeżeli w euro warto sobie zebrać obciążenia. To są projekty na kilka dni liczenia.
Ja na swojej inżynierce miałem bilbord stalowy, napisałem to w 2 tygodnie. Ale jednak jak nie masz zbyt dużego pojęcia musisz usiąść wcześniej. Poszukaj przykładowego projektu, spójrz ile to wyjdzie. Jeżeli wszystkie kratownice itp będziesz
A tak naprawdę to tylko co potrzebuejsz to normy. To wszystko.
Odnośnie robota. Poćwicz na jakiś videoporadnikach czy anglojęzycznych stronach. W moment ogarniesz, a ten program Ci wyliczy wszystko sam ...
Robota nauczyli Cię na studiach czy sam się uczyłeś?
@klema: Aż tyle? Jak wiata to raptem robot 'wypluwa' słup+rygiel+ 2do3 połączeń. Piszę to samo co OP i myślę, że w 50str się zamknę.