Wpis z mikrobloga

Czy może mi ktoś powiedzieć jak wygląda jego zamówienie ładowarki bezprzewodowej QI od AOBONA na #wish?

Wiem że ktoś kupował od tego sprzedawcy. Mi dali fake tracking wg którego paczka odebrana została 2 dni temu w Chicago, a dziś po kolejnej wiadomości do supportu sami dali mi refund, gdy prosiłem o normalny tracking.
  • 29
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

via Android
  • 0
@jkbck: jeśli wysłał paczkę i jest refund to już jej nie zawróca. Też wolałem tracking ale support co innego dał.
  • Odpowiedz
@Nivis: normalnie przez contact support? Mi tak tylko wish odpisywał a nie on, dlatego wolałem żeby podesłał tracking niż mu zabierać miskie ryżu.
  • Odpowiedz
@Nivis: tak zrobiłem dzisiaj i refund po kilku minutach, tylko że teraz już napisałem że paczki nie dostałem i pewnie nie czytali dalej czy coś :|.
  • Odpowiedz
@xcccx: Bo ten support wisha nie potrzebnie się wpierdziela w relacje kupujący<<>>sprzedawca. Chcą na siłę pomagać, by klient nie musiał czekać kilka dni na odpowiedź.
  • Odpowiedz
@Nivis: z jednej strony spoko, o ile chińczykowi tego hajsu już nie zabierają bo znów mam kupon. Ale po co jeśli może dostałbym normalny tracking i by się obyło bez tego.
  • Odpowiedz
@jkbck: w teorii tak, powinna przyjść bo już pewnie wysłał. Ale jestem ciekaw czy zabierają kitajcowi pieniądze czy refundy pokrywa wish. Może tego naszego don-xiao czy jak on ma warto by zapytać.
  • Odpowiedz