Aktywne Wpisy
brainmixer +188
W sklepie mi te płytki się podobały, a tutaj... już sama nie wiem.... Pytałam się fachowca, ale on mówi, że tak ma być. W komentarzu więcej zdjęć. A co Wy myślicie Mirabelki i Mireczki? Jest ok?
#remontujzwykopem #remont #budujzwykopem
#remontujzwykopem #remont #budujzwykopem
mirko_anonim +10
✨️ Obserwuj #mirkoanonim
Pokłóciłem się z moją różową. Poszło o intercyzę. Jestem wyczulony w tym temacie. Mój ojciec rozszedł się z moją matką, gdy byłem młody. Ojciec prowadził firmę. Przez rozstanie popadł w alkoholizm. Prawdopodobnie nie potrafił sobie z tym poradzić. Ojciec niedawno odszedł i zostawił spory majątek. Do końca życia do wziął rozwodu z matką, choć ta kiedyś podała go do sądu żądając chorych pieniędzy i alimentów. Koniec końców wycofała się z tego. Teraz jest do otwarcia testament ojca, gdzie matka została wydziedziczona. Nadal obawiam się, że może coś zabrać z majątku ojca. Moją różowa znając moją historię nadal nie potrafi odpuścić i w razie gdy kiedyś weźmiemy ślub to podpisze rozdzielność czy intercyzę. Tłumaczyłem jej, że mam traumę po tym wszystkim i mam po prostu więcej do stracenia, bo planuje rozkręcić biznes. Ona pracuje na etacie, ale chce abyśmy razem prowadzili biznes. Rozumiem, że to dla niej wygodniejsze, bo jest większa swoboda i swoje to swoje, ale nie zaryzykuję częścią zarobionych pieniędzy. Chore polskie prawo pozwala na to, że baba może Ciebie zdradzić i jeszcze połowę majątku wypracowanego w czasie małżeństwa zabrać. Oczywiście biznes byłby zbudowany z moich pieniędzy, bo to ja mam działkę po ojcu i pieniądze. Jeszcze wczoraj mi bezczelnie powiedziała coś w stylu „Jakie Twoje pieniądze? To są pieniądze Twojego taty.” I co z tego? Mam prawo robić co mi się z nimi podoba i nie muszę się nimi dzielić z kimkolwiek. Baby to jednak inny stan umysłu…
#zwiazki #malzenstwo #prawo #logikarozowychpaskow
─
Pokłóciłem się z moją różową. Poszło o intercyzę. Jestem wyczulony w tym temacie. Mój ojciec rozszedł się z moją matką, gdy byłem młody. Ojciec prowadził firmę. Przez rozstanie popadł w alkoholizm. Prawdopodobnie nie potrafił sobie z tym poradzić. Ojciec niedawno odszedł i zostawił spory majątek. Do końca życia do wziął rozwodu z matką, choć ta kiedyś podała go do sądu żądając chorych pieniędzy i alimentów. Koniec końców wycofała się z tego. Teraz jest do otwarcia testament ojca, gdzie matka została wydziedziczona. Nadal obawiam się, że może coś zabrać z majątku ojca. Moją różowa znając moją historię nadal nie potrafi odpuścić i w razie gdy kiedyś weźmiemy ślub to podpisze rozdzielność czy intercyzę. Tłumaczyłem jej, że mam traumę po tym wszystkim i mam po prostu więcej do stracenia, bo planuje rozkręcić biznes. Ona pracuje na etacie, ale chce abyśmy razem prowadzili biznes. Rozumiem, że to dla niej wygodniejsze, bo jest większa swoboda i swoje to swoje, ale nie zaryzykuję częścią zarobionych pieniędzy. Chore polskie prawo pozwala na to, że baba może Ciebie zdradzić i jeszcze połowę majątku wypracowanego w czasie małżeństwa zabrać. Oczywiście biznes byłby zbudowany z moich pieniędzy, bo to ja mam działkę po ojcu i pieniądze. Jeszcze wczoraj mi bezczelnie powiedziała coś w stylu „Jakie Twoje pieniądze? To są pieniądze Twojego taty.” I co z tego? Mam prawo robić co mi się z nimi podoba i nie muszę się nimi dzielić z kimkolwiek. Baby to jednak inny stan umysłu…
#zwiazki #malzenstwo #prawo #logikarozowychpaskow
─
Nagrody:
1x Razer Kraken Pro World of Tanks Edition
Kody: małe info odnośnie kodów, jeden kod (mamy kilka sztuk) zawiera: 1 slot w garażu+300 gold+1 dzień premium+czołg M3 Stuart
Koszulki Tank Academy
#wot #konkurs #worldoftanks
Także obserwujcie tagi: #whatnext #wn będziemy starali się na bieżąco informować o nowych konkursach itp.
@eugeniusz_geniusz: @pooki: @Marpop: @kaczmarbb: @Hrabia_Serek_von_Hochland: @Fallentine: @Przetok: @Asd7: @ponku: @Kichachi: @Python: @woda_w_proszku: @darek4099: @Loloman: @waltos: @rnso: @Techies: @Blizz4rd: @shelby0153: @kajbel: @XsomX: @barty: @malytrol: @enoch: @hellyea: @sha4ky: @jacekbe: @RandallPL: @Astroc: @soadfan: @Traczex: @el_flaco: @Banaszek: @th0r: @Cychu: @saimonm: @szczepan126: @Bartek2016: @Potfur: @morq: @WojTech80: @iso9001: @papiez_: @kubakabana: @Atrus: @t3m4: @Pommernstellung: @karolajjnn: @Hemus: @Eau-Rouge: @wuju84: @blackdog: @koscik: @watman:
To właśnie w takim czołgu z numerem 007, 13 czerwca 1944 roku, Michael Wittmann w ciągu 20 minut, zniszczył 21 pojazdów wroga, po czym spokojnie powrócił do bazy.
Oby @kubakabana wskórał coś z tymi pytaniami weryfikacyjnymi (⌐ ͡■ ͜ʖ ͡■)
Najlepszy (sic!) i chyba mocno niedoceniany TDek 8 tieru.
- Działo o świetnych parametrach, zbalansowany alpha dmg do czasu przeładowania (wali odpowiednio mocno i nie ładuje zbyt długo), dobra penetracja, wystarczająca
Moim ulubionym czołgiem jest M18 Hellcat. Jest bardzo mobilny i ma znakomity kamuflaż. Nadaje się jednocześnie do wykrywania wrogów jak i również do niszczenia ich. Jego jedynym minusem jest tylko słaby pancerz, ale nie można mieć wszystkiego.
Bum na na ni ta na na
Walne se z