Aktywne Wpisy
Boski_Emil +873
Dzieńdoberek! Teraz już bez błędu!
Mój ostatni występ w 1z10 zaowocował dość dużą ilością punktów i wielką ilością plusów przy moim wpisie. Dzięki takiemu szczęśliwemu zestawieniu wystąpię dziś w Wielkim FInale 1z10! Mogę tylko gorąco zachęcić wykopowych kibiców do oglądania i komentowania, daję namiary:
Wielki Finał Jeden z dziesięciu
19:00
TVP1
Zaraz spróbuję zawołać poprzednich plusujących, może mi się jakoś uda xD
#1z10 #telewizja #teleturniej #pokazmorde #tvp #rozrywka #hobby
Mój ostatni występ w 1z10 zaowocował dość dużą ilością punktów i wielką ilością plusów przy moim wpisie. Dzięki takiemu szczęśliwemu zestawieniu wystąpię dziś w Wielkim FInale 1z10! Mogę tylko gorąco zachęcić wykopowych kibiców do oglądania i komentowania, daję namiary:
Wielki Finał Jeden z dziesięciu
19:00
TVP1
Zaraz spróbuję zawołać poprzednich plusujących, może mi się jakoś uda xD
#1z10 #telewizja #teleturniej #pokazmorde #tvp #rozrywka #hobby
Lolenson1888 +336
Takiego mema przesłał mi wczoraj kolega z firmy z #zielonagora xD
#lubuskie #heheszki #humorobrazkowy
#lubuskie #heheszki #humorobrazkowy
Nagrody:
1x Razer Kraken Pro World of Tanks Edition
Kody: małe info odnośnie kodów, jeden kod (mamy kilka sztuk) zawiera: 1 slot w garażu+300 gold+1 dzień premium+czołg M3 Stuart
Koszulki Tank Academy
#wot #konkurs #worldoftanks
Także obserwujcie tagi: #whatnext #wn będziemy starali się na bieżąco informować o nowych konkursach itp.
@eugeniusz_geniusz: @pooki: @Marpop: @kaczmarbb: @Hrabia_Serek_von_Hochland: @Fallentine: @Przetok: @Asd7: @ponku: @Kichachi: @Python: @woda_w_proszku: @darek4099: @Loloman: @waltos: @rnso: @Techies: @Blizz4rd: @shelby0153: @kajbel: @XsomX: @barty: @malytrol: @enoch: @hellyea: @sha4ky: @jacekbe: @RandallPL: @Astroc: @soadfan: @Traczex: @el_flaco: @Banaszek: @th0r: @Cychu: @saimonm: @szczepan126: @Bartek2016: @Potfur: @morq: @WojTech80: @iso9001: @papiez_: @kubakabana: @Atrus: @t3m4: @Pommernstellung: @karolajjnn: @Hemus: @Eau-Rouge: @wuju84: @blackdog: @koscik: @watman:
HotTog powah!
To jeszcze sucharki dorzucę tematyczne:
1) Opowiedziałbym Wam dowcip o
Tylko Leichttraktor mały #!$%@? zniszczenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Ja, uwielbiam Ją. W garażu tkwi
i czeka na mnie.
Kamuflaż dam, dokupię gold,
I ruszę w bój, hen w step i tajgę
Ooooooo...
Moją Matildę bardzo kocham bo,
niszczy Hellcaty i KaWu Siemki.
Zawsze wyczuje przeciwnika błąd,
złomuje go, chociaż gram bez premki.
Spamerskie działo, jak żyleta tnie
Do piachu idą wszystkie szmelcwageny
W potyczce ze mną osiągają dno,