Aktywne Wpisy

akNe +60
#zdrowietadzia
Od kilku godzin Tadeusz jest już z nami. Jeszcze go nie widziałam. Nie tak to miało być…
W czwartek trafilam już do szpitala w Warszawie na karowej, pojawiły się regularne skurcze, jednak z czasem się wyciszyły i było spokojnie.
Leżałam
Od kilku godzin Tadeusz jest już z nami. Jeszcze go nie widziałam. Nie tak to miało być…
W czwartek trafilam już do szpitala w Warszawie na karowej, pojawiły się regularne skurcze, jednak z czasem się wyciszyły i było spokojnie.
Leżałam
źródło: image000000
Pobierz
siejeje +64
źródło: Zdjęcie z biblioteki
Pobierz

Skrzynia automatyczna jest dla podludzi.
#oswiadczenie #bojowkaskrzynimanualnej
#samochody #motoryzacja
Automat jest dla tego kto chce, sam jeżdżę na manualu, a twoje gadanie jest dla podludzi.
@apaczacz: ;-))))))) #januszemotoryzacji i generalnie #januszezycia
doskonały argument przeciw postępowi, wygodzie etc. - korzystasz ze zdobyczy cywilizacji BO NIE POTRAFISZ!!!!1111oneone jak prawdziwy facet czegoś zrobić
Teraz mam VW w DSG i naprawdę sama przyjemność jazdy. Dłoń trzymasz na udzie partnerki, drugą na kierownicy i tak sobie jedziesz ;-)
@Cripex: oczywiście to jest kwestia rodzaju skrzyni ;) stare przekładnie planetarne np. z 3 biegami jak w amerykańskich autach były o tyle wygodne, że nie trzeba się bawić samemu w zmianę biegów, ale nie dostarczały one żadnych pozytywnych wrażeń - powiedzmy - "estetycznych" :)
Dzisiaj nowoczesne automaty np. dwu-sprzęgłowe - lub najnowszej generacji skrzynie
O BORZE TO ZNOWU TEN TEMAT
@Cointreau: to nie jest kwestia tego czy stac czy nie. Mam samochod, z ktorego jestem zadowolony i nie zamierzam w najblizszym czasie zmieniac. Jednak gdy przyjdzie na to czas to nawet do glowy mi nie przyjdzie kupno samochodu z automatem.
#tylkomanual