Aktywne Wpisy

Wojciech_Skupien +525
Syn wziął piłkę gimnastyczną na łóżko, przykrył się kołdrą i zaczął się turlać. Po chwili słyszę charczenie. Zaglądam, a ten zaklinowany na piłce pod kołdrą. Wyciągałem go jak z pułapki chłop 6 lat na karku, a rozum odziedziczył po ojcu. Jeszcze inspekcja szyi i ojcowskie "wody się napij" jakby to było lekarstwo na całe zło tego świata. Jakbym to żonie wytłumaczył, że mi się młody połamał pod kołdrą jak ja mecz oglądałem.

p3sman +134

źródło: comment_BHo4fVOHBGWUeDWXoZmNwrMiRSqIqHI5.jpg
Pobierzźródło: comment_xh5XJfuFZDNUkVeo64TwdpjdSwQX0oAX.jpg
PobierzTrzymaj plusik zeby nie bylo, ze nikt sie nie interesuje:)
Ale skosniakow to Ty nie masz w ogole
Jak te brzuchu robisz?
Nope. Za 15 minut Ci zobrazuje w paincie jak do komputerka dojde.
Generalnie duzo, duzo lepiej robic trzydziestki na 3 strony. Ciezej, ale 100% cwiczenia wchodzi w brzuch.
Jezeli chodzi o silownie to nie mam dostatecznej wiedzy. Na treningach zawsze tylko z obciazeniem wlasnego ciala cwiczylem.
wyglada to mniej wiecej tak:
wyprostowane nogi przed siebie, zawieszone na stale na okolo 5cm nad ziemia, dla ułatwienia możesz sobie je splątać. Plecy proste i rowniez nad ziemia. balansujesz wyłącznie na pośladkach. brzuszek robisz na okolo 30 stopni, lekko uginajac sie przy tym i lekko prostujac rece dla zachowania rownowagi, wracajac do pozycji schodzisz plecami mozliwie jak najnizej ale nie dotykajac nimi ziemi. Nogi caly czas w gorze. To
źródło: comment_qmBRtflSOeCoNi2ZNeh94K13uciVTgva.jpg
Pobierz