@WTFaydh: zawiozłem we wtorek po pracy, w środę wymienili, w piątek rano mail, że gotowy do odbioru. Prawdę mówiąc to nie spodziewałem się, że tak szybko.
@mq1: tak, chodzi o te produkowane od kiedyś do kiedyś. Nie miałem żadnego problemu z baterią, trzymała cały dzień przy normalnym użytkowaniu ale skoro można mieć nową po dwóch latach to czemu nie ( ͡°͜ʖ͡°)
@bios16: Sprawdziłem albo bateria już była wymieniana albo nie jest z tej puli ,szkoda chociaż telefon dostałem w prezencie kupiony w holandi to był dość intensywnie używany i bateria słabo trzyma .
@mq1: @inZagi: to lipa ( ͡°ʖ̯͡°) myślałem, że to popularniejsze, bo akurat u mnie w przypadku dwóch ajfoniaczy zadziałało, dwa na dwa. Widocznie mam szczęście.
@inZagi: a no to też jest fajne ;) Choć na razie mam szczęście do sprzętu apple, wszyscy psioczą na antenę, na jakieś flary w aparacie, na plamy na ekranie, na odpryski, homebuttony odpadają, itd. a ja jak na razie bez żadnej wady ( ͡°͜ʖ͡°)
@olesiu: siemka , właśnie mam problem bo jestem w uk, oddałem tel w zeszłą środę (przycisk wake/sleep i bateria - załapałem się na wymianę) i powiedzieli mi w applu, że do 10 dni, a w czwartek wieczorem wyjeżdżam także, nie wiem czy zdążę go odebrać, i tutaj pytanie do Ciebie. Gdzie mieszkasz ?:> Bo mój poleciał do Amsterdamu do "centrum serwisowego" :E
Strona główna Allegro na święta 2006, czyli 19 lat temu. Tak, to jest cała strona główna portalu bez żadnych zablokowanych reklam. No i komu kuźwa przeszkadzał taki internet? xD #allegro #internet #webdev #nostalgia #kiedystobylo
Program trwa do marca 2015 r. Warto skorzystać, bo działanie świeżej baterii jest odczuwalne ;)
#ios #apple
Komentarz usunięty przez autora
@mq1: tak, chodzi o te produkowane od kiedyś do kiedyś. Nie miałem żadnego problemu z baterią, trzymała cały dzień przy normalnym użytkowaniu ale skoro można mieć nową po dwóch latach to czemu nie ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@