Wpis z mikrobloga

Ileż emocji na mikroblogu potrafi wzbudzić zwykły młody chłopaczek z zaburzeniami emocjonalnymi. Chociaż stale się zastanawiam kto tu jest gorszy, bo gdyby społeczność mikrobloga była społecznością jakkolwiek to nazwać normalną - to najpewniej olałaby sprawę, gdyby była społecznością wrażliwą, olałaby sprawę, gdyby była społecznością głupią, to nie ogarnęłaby tematu, a że jest najpewniej społecznością leczenia kompleksów, problemów życiowych i forum dla przegrywów to łatwo utworzyć front jednych chorych z drugimi, który trwa. Gdyby tak zajmować się każdym przypadkiem i każdym człowiekiem to życia by wam ludzie nie starczyło. A cała ta sprawa śmieszna jest może dla 13 latków, interesująca dla 11 latków, a angażują się w nią idioci bez względu na wiek.

Piszę o tym samiecalfa itd #nocnazmiana

Wiem, że internet rządzi się swoimi prawami i jak już się rozkręci coś, to nie zatrzymasz, ale samo rozkręcanie czegoś z niczego świadczy o tym miejscu. A jak widzę w tych tematach jeszcze jakichś fłerfestów którzy to muszą się chwalić wypadem gdzieś tam, bo nie byłby już taki fajny bez aprobaty i poparcia od ludzi którzy nigdy się nie odważą, to już tracę nadzieję... Tu na mikroblogu byli ludzie, którzy rzeczywiście mieli się czym pochwalić - zarobił i zbudował sam zajebisty dom - 5 plusów, kilka komentarzy, dupnąłeś pare azjatek na ciepłym zadupiu - jesteś królem... To jest niby życie. Owszem, dla pryszczatych gnojków - piękne życie, dopóki nie zaznają tego i nie zauważą, że życie składa się z kilku elementów więcej. W tym miejscu napisałbym o sobie, żeby zbić argumenty o tym "a bo ty nie, dlatego tak piszesz trollu", ale nie zrobię tego, bo za dużo przykładów idiotyzmu potwierdzonego wyżej, więc zostawię wpis bez pokrycia, 99% tutaj takich jest. I tak mało kto czyta wypociny powyżej 100 znaków. #costam
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@vivo: a ja uwazam ze masz racje. Nawet powiem wiecej, generalnie wiekszosc bedzie to miala w dupie i mimo tego ze mowisz jak jest, twoja wypowiedz przejdzie bez echa, a szkoda.
  • Odpowiedz
@Siegel: łatwiej było znaleźć obrazek i wkleić niż przeczytać kilka zdań?

@hypation: A ja nawet nie chcę, bo nie mam czasu odpowiadać, za rzadko ostatnio bywam, za dużo na głowie, więc co za różnica. Poza tym to, że ja i ty sądzimy, że to słuszne, to nikt nie ma patentu na jedną jedyną prawdę. Można co najwyżej wyrazić zdanie, ale nie liczyć się z oceną większości - ta
  • Odpowiedz
@vivo: chwila chwila, chyba się zagalopowałeś z "fłerfestem" bo o ile mi wiadomo ma lekką pracę, generalnie byczy się, korzysta z życia póki jest młody i co najważniejsze-ma w------e, czego nie można powiedzieć o wielu Polakach którzy z ledwą biedą zarobili i wybudowali własny dom co nie jest przecież niczym niezwykłym a wywyższają się tym dokonaniem jak gdyby to był nadludzki wyczyn.
  • Odpowiedz
A cała ta sprawa śmieszna jest może dla 13 latków, interesująca dla 11 latków, a angażują się w nią idioci bez względu na wiek.

@vivo: Dokładnie. I jeszcze drążą temat przez tydzień.

• Odpowiedz
@vivo: ale pierdzielisz, tu są tysiące ludzi, wystarczy, że każdy raz na miesiąc zasmieszkuje z czegoś, będąc zupełnie zdrowym to Tobie się wydaje, że to chora społeczność - weź się ogarnij
  • Odpowiedz