@DajMinusTemuNaDole: Bez sensu, meta znów będzie przewrócona do góry nogami a to co potrzebuje nerfa (czyt. warlock) będzie się miało dobrze i zdominuje ladder. Przynajmniej będzie 1600 pyłu :)
@DajMinusTemuNaDole: jeżeli chodzi o miracle no to za 10 many będzie możliwość zadania przeciwnikowi 18 damage. Czy to mało? Napisałem ,że nie jest to nerf gigantyczny bo dodanie jednej many dla leeroya to nic w porównaniu z buzzardem
@DajMinusTemuNaDole: Masakra. Tyle mogę powiedzieć. Zaorali Huntera, zaorali Leeroya. Huntera nawet mi nie żal (bo jednak zaczęli go znowu pakować, Mad Sciencist był jednak u Huntera nieco OP ), nie rozumiem ruchu z Leeroyem.
Strona główna Allegro na święta 2006, czyli 19 lat temu. Tak, to jest cała strona główna portalu bez żadnych zablokowanych reklam. No i komu kuźwa przeszkadzał taki internet? xD #allegro #internet #webdev #nostalgia #kiedystobylo
http://us.battle.net/hearthstone/en/forum/topic/14279128810#1
#hearthstone
Dali nieźle do pieca! Leeroya trochę szkoda no ale nie jest to nerf jakiś gigantyczny
k---a ten blizzard nie ogarnia. huntard z top 1 znów poleci na ostatnie miejsce :D sępowi należał się nerf, ale nie aż taki
Nerfa leeroya nie ogarniam totalnie
@Extraordynarny: a jak byś chciał znerfić warlocka?
priest się wybił z dołu odkąd hunterzy się wzieli do roboty więc pewnie znowu zleci, bo będzie kontrował głównie zoo
shaman wleci znów do góry
W skrocie to mowi, ze Hunter umarl na smierc kompletnie