Aktywne Wpisy
Besalama +64

whoru +621
Byłem wczoraj oglądać mieszkanie drugi raz przez biuro (pierwsze doświadczenie nie było wcale lepsze), zawsze starałem się najpierw oglądać mieszkania od osób prywatnych. Kilka highlightów:
- pani pośrednik nie wiedziała czy na mieszkaniu były jakieś większe przeróbki i czy ta konkretna ściana to już tu była czy była dostawiona
- na pytanie o wentylacje czy grawitacyjna czy mechaniczna - pani skwitowała mnie, że "takiego dociekliwego klienta nigdy nie miałam hihi"
- pani zaskoczona jak jej
- pani pośrednik nie wiedziała czy na mieszkaniu były jakieś większe przeróbki i czy ta konkretna ściana to już tu była czy była dostawiona
- na pytanie o wentylacje czy grawitacyjna czy mechaniczna - pani skwitowała mnie, że "takiego dociekliwego klienta nigdy nie miałam hihi"
- pani zaskoczona jak jej

źródło: comment_WO6IedYRF1Mi2V0aNmsOExC6qGjRrEma.jpg
Pobierz@SebusPL: w jaki sposób traktowanie ciężarnej jak osoby niepełnosprawnej ma jej pomóc?
@fiskkr: colego, ale to powinno działać jako kooperacja, skoro ktoś siedzi i patrzy na Ciebie i nie wstanie, to możliwe, że będzie miał w------e jak poprosisz, bo zdecydowanie ma w dupie presje społeczną.
@Martuchna69 @fiskkr No co, chciała mieć bachora to niech stoi. A czemu niby mam jej ustąpić, albo odczuwać jakąś empatie. Zachciało się łazić po mieście, można było w domu siedzieć. 0 Litości.
@Machogrinder: gdybyś wyszedł poza krąg swojego egocentrycznego myślenia, to dostrzegłbyś że ten "bachor" przysłuży się demografii i całemu narodowi. Dlatego to jego dobrem powinieneś się kierować przede wszystkim, ustępując tej kobiecie miejsca.
@steemm: A poganiaj sobie z +20 kg to pogadamy w jakim stanie będą Twoje nogi i kręgosłup i jak bardzo będziesz miał siłę stać. ;]
@Jugop: po co ta durna ironia i przywoływanie papieża?
Komentarz usunięty przez moderatora
@biuna: 20 kilogramowy płód? Ona się ze słoniem puściła czy jak?