Wpis z mikrobloga

@iniekcja: Koleżanka dziś wrzuciła taki post:

Kobiety są dla mnie zupełnie nieodgadnione...Moje codzienne doświadczenia jako "nosicielki" 6-miesięcznego brzucha pokazują, że najbardziej nieżyczliwe i paskudnie nieempatyczne wobec kobiet są właśnie inne kobiety. I o dziwo najczęściej tyczy się to tych, których wiek wskazuje na to, że podobne doświadczenia życiowe mają już za sobą. Reakcje mężczyzn na mój stan są fantastyczne- od noszenia zakupów, otwierania drzwi, ustępowania miejsca, sympatycznych uwag a nawet
  • Odpowiedz
@iniekcja: Ten post to kopalnia raka xD Wykopki się plują, że hurr durr, równouprawnienie, tak jakby chodziło o ustępowanie wszystkim osobnikom posiadającym macicę i jajniki. Jak się facet źle czuje, czy chodzi o kuli, to też powinno mu się ustąpić.

Już widzę hordy wykopków wygłaszające swoje mądrości, jak jakaś kobieta w ciąży poprosi ich o ustąpienie miejsca, bo się gorzej czuje. Kozak w necie ( ͡° ͜ʖ ͡
  • Odpowiedz
@yasmine:

Już widzę hordy wykopków wygłaszające swoje mądrości, jak jakaś kobieta w ciąży poprosi ich o ustąpienie miejsca, bo się gorzej czuje. Kozak w necie ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Hurr durrr tak działa wolny rynek, kto pierwszy ten lepszy, pierwotna akumulacja kapitału, poczytaj kobieto Smitha, przetrwajo najsilniejsi!!1111

( ͡º ͜ʖ͡º)
  • Odpowiedz
@iniekcja: Tak tu tylko, wrzucę sobie swoją wypowiedź z sąsiedniego wątku.

Mimo waszych bóli dup, ja jako Dumny Człowiek nie będę robił rzeczy, które sobie ktoś wyobraża że tak powinno się robić, czy że tak trzeba. A gdzieś mam jakieś powinności, kultury podludzi i ich współczucie dla słabych, w potrzebie czy umęczonych. Niech wypieprzają ze swoimi lamentami. Nie, nie ma ustępowania, i koniec. W imię zasad. Radzić sobie sami.

O
  • Odpowiedz
@iniekcja: Kurde, z Waszych komentarzy wynika że Polska to kraj facetów którzy nienawidzą kobiet ... obrzydliwe są te komentarze. A narzekacie na muzułmanów...
  • Odpowiedz
@SebusPL: Bo to jest chyba kwestia poczucia własnej wartości, braku kompleksów i bycia po prostu Mężczyzną a nie chłopcem.. Pomaga się po prostu słabszym i tyle.. z komentarzy wynika że pełno tu małych zakompleksionych chłopczyków... :/
  • Odpowiedz
@Drobna: Może dlatego że średnia wieku mirków spada z miesiąca na miesiąc :-) Co do pomagania nie zawsze jest to osoba słabsza ale ciężko jest sprowadzić wózek samemu gdy jest kilkadziesiąt schodków. Dla mnie miłe jest jak ktoś powie dziękuję a jeszcze jak to jest młoda mama to lecę jako pierwszy by pomagać :D
  • Odpowiedz