Aktywne Wpisy

arinkao +117
źródło: 20250624_171506
Pobierz
akNe +301
Ciągle trudno jest mi w to uwierzyć, ciągle boję się to powiedzieć na głos, ale JEST DOBRZE.
Byliśmy w Warszawie, mieliśmy wykonane bardzo dokładne USG. Mały pięknie pokazał nam na USG jak siusia 💚 pęcherz napełnia i opróżnia się prawidłowo.
Lekarze powiedzieli, że mieliśmy ogromnie dużo szczęścia. Nie było zbyt wiele szans na to, że pęcherz opróżni się sam. Jeśli by tak się nie stało - jedyną możliwością byłaby operacja wewnątrzmaciczna u Profesor
Byliśmy w Warszawie, mieliśmy wykonane bardzo dokładne USG. Mały pięknie pokazał nam na USG jak siusia 💚 pęcherz napełnia i opróżnia się prawidłowo.
Lekarze powiedzieli, że mieliśmy ogromnie dużo szczęścia. Nie było zbyt wiele szans na to, że pęcherz opróżni się sam. Jeśli by tak się nie stało - jedyną możliwością byłaby operacja wewnątrzmaciczna u Profesor
źródło: IMG_1199
Pobierz

Sam efekt jest bardzo oszukany, pierwsze "kreski" lecą po ścieżce nadlatującego powietrza, kolejne po ustalonej ścieżce. Później dodam jeszcze, aby przy za dużym kącie natarcia przepływ był turbulentny :)
Chociaż tak jak bardzo mi się to podoba, tak myślę czy taki akcent w grze jest w ogóle potrzebny... :/
#gamedev #programowanie #java #libgdx #android #gry #gryandroid i pozwolę sobie #lotnictwo #samoloty #aerodynamika
Pierwsze skojarzenie jak zobaczyłem samolot, który tam faluje miałem z flappy bird ;)
@jasiek13: tak, widziałem to jakiś czas temu, świetna sprawa :)
jakbym już nie miał co robić, to taką poboczną symulację mozna by dodać dla superrealnego efektu :p
nudziło mi się i na szybko dodałem mikrkuleczki lecące na skrzydło. na szybko zrobione, dlatego słaby efekt, ale widać różnicę :)
źródło: comment_QvwtOgYSFyTgPF0aTLNprCgcUwU7KtpB.jpg
Pobierz