Aktywne Wpisy
karetpoker +14
#polityka
Trzeba być ślepym, żeby nie widzieć, co Kolacja 13 października wyczynia.
Zanim zaczniecie, prostsze wykopki, na to odpisywać "sz matecki won" albo "słychać wycie", to apeluję, zastanówcie się najpierw.
Jak można sobie bredzić, że jedna z Izb SN "nie jest sądem"? Nikt tak nie stwierdził. Nawet TSUE (które nie ma w tej sprawie nic do gadania).
Jak można sobie decydować, że ten to normalny sędzia, a tamten to plugawy neosędzia i
Trzeba być ślepym, żeby nie widzieć, co Kolacja 13 października wyczynia.
Zanim zaczniecie, prostsze wykopki, na to odpisywać "sz matecki won" albo "słychać wycie", to apeluję, zastanówcie się najpierw.
Jak można sobie bredzić, że jedna z Izb SN "nie jest sądem"? Nikt tak nie stwierdził. Nawet TSUE (które nie ma w tej sprawie nic do gadania).
Jak można sobie decydować, że ten to normalny sędzia, a tamten to plugawy neosędzia i
hlebak +71
Sam efekt jest bardzo oszukany, pierwsze "kreski" lecą po ścieżce nadlatującego powietrza, kolejne po ustalonej ścieżce. Później dodam jeszcze, aby przy za dużym kącie natarcia przepływ był turbulentny :)
Chociaż tak jak bardzo mi się to podoba, tak myślę czy taki akcent w grze jest w ogóle potrzebny... :/
#gamedev #programowanie #java #libgdx #android #gry #gryandroid i pozwolę sobie #lotnictwo #samoloty #aerodynamika
Pierwsze skojarzenie jak zobaczyłem samolot, który tam faluje miałem z flappy bird ;)
@jasiek13: tak, widziałem to jakiś czas temu, świetna sprawa :)
jakbym już nie miał co robić, to taką poboczną symulację mozna by dodać dla superrealnego efektu :p
nudziło mi się i na szybko dodałem mikrkuleczki lecące na skrzydło. na szybko zrobione, dlatego słaby efekt, ale widać różnicę :)