Aktywne Wpisy

petugh +246
Ponad 3 lata ciężkiej pracy, a oto jej efekty. -55kg.
Początek 1 czerwca 2022, ale po drodze niezliczona ilość wzlotów i upadków. W tym przytycie z powrotem 16kg.
Jak można doprowadzić się do takiego stanu? Nie mam żadnych wymówek, chorej tarczycy, problemów z hormonami itd. Po prostu żarłam jak prosiak, miałam napady kompulsywnego objadania się i zerową samoocenę.
NIGDY nie byłam szczupła, już od dzieciaka miałam nadwagę a potem otyłość.
Jak to
Początek 1 czerwca 2022, ale po drodze niezliczona ilość wzlotów i upadków. W tym przytycie z powrotem 16kg.
Jak można doprowadzić się do takiego stanu? Nie mam żadnych wymówek, chorej tarczycy, problemów z hormonami itd. Po prostu żarłam jak prosiak, miałam napady kompulsywnego objadania się i zerową samoocenę.
NIGDY nie byłam szczupła, już od dzieciaka miałam nadwagę a potem otyłość.
Jak to
źródło: temp_file8658151187121454080
Pobierz
ruskizydek +180
Nie ryczałem od lat, a teraz ryczę jak bóbr
Odszedł kotek mój i @_hana_montana_
Miał chore nerki, żył tylko 3 lata 😭😭😭
Żegnaj, byłeś bardzo kochany 💔
#zalesie #koty #cup
Odszedł kotek mój i @_hana_montana_
Miał chore nerki, żył tylko 3 lata 😭😭😭
Żegnaj, byłeś bardzo kochany 💔
#zalesie #koty #cup
źródło: temp_file7970834199110827433
Pobierz

@Pismak: W sensie nie podziela ich przekonań i uważa je za bzdury? Jaką konkretnie wolność odebrał chrześcijanom?
Ja się nie dziwie, że o tym przypomina, bo @artpop jest atakowany personalnie za to, że ma liberalniejsze poglądy. O komentarzach pod adresem homoseksualistów, kobiet, ludzi odmiennego wyznania to już nie wspomnę.
@rajet: Nie to ty p--------z i mijasz się z tematem. Życzyłbym sobie wzajemnego szacunku w dyskusji od kogoś kto chce zmienić podejście ludzi do jakiegoś tematu. A szczerze mówiąc religia w Polsce nie do końca jest świadomym wyborem a wynika z
Mam nadzieję, że w trakcie mojego wywodu rozjaśniłem tez, że uważanie pewnej doktryny za fałszywą, czy też bzdurną nie atakuje jej wyznawców/zwolenników, a samą myśl.
@Pismak: tzn, że mijasz się z prawdą. Nie można powiedzieć czegoś takiego, bo albo coś chorobą jest, albo nie. Nie ma miejsca na "dla mnie". To właśnie piękny wybieg osób chorych na nienawiść, gdzie chcą ją usprawiedliwiać nauką. Bardzo chrześcijańskie podejście, tak na marginesie.
@Pismak: Tęczę?
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
Wedle życzenia ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez autora
@rajet: nie ma? Poważnie? Bo tak się składa, że naukowcy spierają się o definicję choroby (i stanu pełnego zdrowia) prawdopodobnie od kiedy istnieje medycyna.
Nauka nie polega na tym, że rację ma większość. Kiedyś większość homoseksualizm uznawała za chorobę - i co? I
@Goryptic: wiesz, że z takim podejściem możemy zakwestionować wszystko, co nie wynika z prostego działania 2+2?
Homoseksualizm nie jest uznawany za chorobę. Koniec, kropka. Jeśli ktoś chce podważać ten fakt, to niech ma ku temu kompetencje. A nie jedynie wiadro pomyj i nienawiść do
Oczywiście. I co? I