Wpis z mikrobloga

To raczej Ty i feministki próbujecie sztucznie zwiększać poparcie swoich marginalnych ruchów molestując logikę i wykorzystując tylko część definicji

@Aleksander_Newski: Ach, czyli główne postulaty to tylko część definicji. Widzę, że wolisz postrzegać feminizm przez pryzmat swoich wyobrażeń o nim.

Rozumiem natomiast dobrze pojęcie równości, które to już w omawianych kwestiach dawno nastąpiło
  • Odpowiedz
@Aleksander_Newski:

Mi wygląd tamtych trzech pań nie przeszkadza

Łap trzy feministyczne modelki na rozruszanie

Ale robić z siebie kłamczuszka nie musisz. Na szczęście, tak jak piszesz, czytelnik sam oceni. Zresztą to miło, że zilustrowałeś jedno z wielu zachowań, z którym feminizm walczy. Nie ma to jak podważać czyjeś poglądy odwołując się do czyjegoś wyglądu...
  • Odpowiedz
Nie ma to jak podważać czyjeś poglądy odwołując się do czyjegoś wyglądu...

@Tamerlan: W jaki sposób? Bo o ile dobrze pamiętam, to nie wysyłałem tego nawet do ciebie, nie używałem jako argumentu, a ta twój komentarz odpisałem wcześniej. Sprawdź jeśli masz jakieś wątpliwości.

Bo dochodzimy do skrajne absurdalnej sytuacji, kiedy ktoś przerywa rozmowę, bo przeszkadza mu uroda kobiet, które wstawiłem. A jednocześnie piszę mi o tym jak bardzo złe jest postrzeganie
  • Odpowiedz
@Aleksander_Newski: Przerywam rozmowę, bo mierzi mnie tego typu zachowanie, nieważne czy skierowane bezpośrednio do mnie. Ale pisz dalej, bo jest coraz śmieszniej.

siłowego wyrównywania płac.

@Aleksander_Newski: jednym słowem XD, bo przecież równe traktowanie w pracy (czyt. ta sama pensja za podobną pracę) to wcale nie równość, a segregacja.
  • Odpowiedz