Wpis z mikrobloga

@steemm: Samo nałożenie - pewnie, że nie. Nie znam jej dokonań literacko teatralnych, ale jeśli gra i pisze, to można chyba się tak o niej wypowiadać. Na pewno brzmi lepiej niż d----a, p---------a (szczególnie, że o to można pozwać).
  • Odpowiedz
@GangrenaM: Zdarzenie jest fantazją naćpanego pieska z redakcji Lisa Chytruska :D. Atakujący, to oczywiście faszysta narodowiec krzyczący dumnie słowo Polska.

Tak bardzo to wiarygodne jak to, że rafalala jest artystką, a nie męską dziwką ogłaszającą się na portalach towarzyskich.

Rafalala sam sobie ciężko pracuje na to by być prześladowanym skoro bije innych ludzi i oblewa wodą by wymusić szacun do niego.
  • Odpowiedz
@SScherzo: A ty byś wiedziała, że ktoś ma zwierzę bo każdy Polak ma zwierzę w domu? Jeszcze trochę i napiszą, żę celem ataku był kot "artystki", a kostka brukowa miała termonamierzanie celu.
  • Odpowiedz
@steemm: To nie były fejki, nie wierz temu kolesiowi z LGBT.. On będzie łgać jak pies Pawłowa. Znajomi mieszkają niedaleko tego transa i potwierdzili, że on jest męską dziwką bo pytałem ich, mieszkają w Warszawie. Ten pobity narodowiec przyznał, że odmówił bo wiedział, że zrobiłby mu tam b----l na schadzki z klientami.
  • Odpowiedz
@GangrenaM: Beka z ludzi którzy krzyczą, że to fejk itp. Chodzi raczej o to ,że część wyborców KNP nie zna nawet wartości które wyznaje. Chyba, że w państwie prawa JKM, na agresję obywateli, dozwolony będzie ostracyzm i p-----c, zamiast działań prawa. Tak bardzo hipokryzja wypoku, nie obchodzi mnie czy on jest dziwką czy nie jest, nie ma to wpływu na moje życie i wolnościowca także to nie powinno nic obchodzić.
  • Odpowiedz
czemu na dziwkę mówi się per artystka?

@steemm: może niezły z niej artystka ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Rozśmieszają mnie obrońcy tego czegoś za 200zł/h. Jak można kupić tak naciąganą histyjkę w której zamieszczone są obowiązkowe elementy: atak na dom, szkody materialne, zagrożenie życia dziecka, (trauma), śmierć niewinnego zwierzątka, krzyki nacjonalisty/narodowca/faszysty. C'mon.. Przecież nawet lewacy nie są tak ograniczeni umysłowo, żeby propagować tak żałosną historię.
  • Odpowiedz