Aktywne Wpisy
nad__czlowiek +20
#programista15k #programista25k #pracbaza #pracait #kryzysit #korposwiat #finanse #zarobki #pieniazki #inwestycje #gielda #logikaniebieskichpaskow #logikarozowychpaskow
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- szeregowa senior
Ciężko mi naprawdę uwierzyć w to, że średnia krajowa to raptem 6k netto a mediana 5000zł na rekę
Rozmawiałem ostatnio z moimi znajomymi i rodziną, wszyscy mają ok 25-35 lat i tak zarabiają:
- szeregowa senior
WykopX +570
#afera TL;DR Wykop łamie regulamin wykopu i wykopuje na główną #ama OVH z 4-letnich fake-kont. Pytania w AMA zadawane przez fake-konta z ostatnią aktywnością w 2020.
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
Zauważyłem ciekawą rzecz - AMA z pracownikiem OVHcloud (aktualnie ledwo 40 wykopów i jest już wykopane na głównej) wykopały 4-letnie i 3-letnie konta bez ŻADNEJ aktywności od 2020 roku.
Pytania zadawane w AMA - dziwnym przypadkiem od kont, których ostatnia aktywność była 4
#neuropa #4konserwy #kuce #knp #bekazkorwinistow #bekazprawakow