@Bajwinning: Gdybyś była sobą zapewne wiedziała byś, że faktycznie trzeba Ci uwagi jak każdej kobiecie ale nie za dużo, żebyś nie olała sprawy - tak to chyba działa nie jestem pewien :P Powiedz mi czy Ci faceci aż za bardzo nie próbowali wywołać Twojego zainteresowania swoją osobą?
@orian: Słyszałem, o zasadzie 'przeciwieństwa się przyciągają' i akurat bardziej tutaj ona pasuje.
@Bajwinning: to spróbuj się dowiedzieć gdzie się pojawia i zorganizuj coś przypadkowego że niby na siebie wpadniecie ;) zawsze to lepsze niż z nic i dobry początek, no chyba że on cie unika to wtedy będzie ciężko ;).
@mcflypl: Ja bym tego nie polecał :P @Bajwinning: Po pierwsze jeśli już koniecznie chcesz tego faceta zacznij się do niego odzywać sama, co słychać i inne pierdoły, to da mu duży znak, że jednak nie jesteś taki przegryw i coś da się z Tobą zrobić :>
Gdybyś była sobą zapewne wiedziała byś, że faktycznie trzeba Ci uwagi jak każdej kobiecie ale nie za dużo, żebyś nie olała sprawy
Widzisz, jak dziwnie to nie zabrzmi to dopiero teraz zrozumiałam, że kluczem jest tworzenie więzi, a nie dystansu. A w przypadku osoby takiej jak ja, zachowawczej, zdystansowanej wobec innych, nieokazującej uczuć to byłoby tym bardziej wyróżniające, że jemu te zainteresowanie okazuję. Raz spotykałam się z facetem, który zawrócił mi w
@Bajwinning: Widzisz mam bardzo podobny charakter, bardziej dystansowej osoby ode mnie ze świecą szukać :P Nawet obecna dziewczyna mówi, że mam do niej dystans, pewnie ma trochę racji. A no mam konkretnie na myśli fakt, czy nie za bardzo 'próbował' tj pisał do Ciebie bardzo dużo, próbował się ugadać, zaczepiał, nie wiem lajkował zdjęcia na fejsie? Krótko mówiąc czy nie przesadził z pokazywaniem swojego istnienia dla Ciebie.
@Bajwinning: Masz potencjał ( ͡°͜ʖ͡°) z tego co mówisz to ta sytuacja bardzo standardowo wygląda cóż jedyne i chyba najlepsze wyjście z tego to po prostu napisz do niego co słychać, jak się układa z jego nową dziewczyną coś tam pogadaj o pierdołach, a jeśli potem się odezwie (za tydzień, dwa) to może coś z tego da się zrobić, jeśli nie to odpuść (o
Jeszcze inna sytuacja, on pisze mi, że tęskni, a ja odpisuję po kilku godzinach, że srałam i było najfajniej na świecie (śmieszkuję oczywiście, ale wiesz o co chodzi).
@Bajwinning: Powiem ci że na jego miejscu to bym się w-----ł ;) , on widać że starał się być romantyczny a ty wyszłaś na "p---e". Nie przejmuj sie, wtedy byliści troche na innych poziomach emocjonalnych, ty dorastałaś trochę dłużej ;) . Jesli
@Bajwinning: Już tak nie dramatyzuj, musisz do niego napisać inaczej ten cały wpis nie ma sensu i niepotrzebnie tak się męczyłaś z zakładaniem zielonego konta. Czekam na rezultaty, do roboty różowypasku, tym razem samo wszystko się nie ułoży, sama musisz o to się postarać.
Powiem ci że na jego miejscu to bym się w-----ł ;) , on widać że starał się być romantyczny a ty wyszłaś na "p---e"
@mcflypl: Wiem ;( Znajomi swatali nas również dlatego, bo on miał być równie introwertyczny (żadnego przytulania w miejscach publicznych itd.) A tu bum. Złamałam to, ale nie dałam nic w zamian.
Co do odezwania się… chciałabym bardzo, ale czy przełknę kolejne rozczarowanie? Może to jeszcze za
Już tak nie dramatyzuj, musisz do niego napisać inaczej ten cały wpis nie ma sensu i niepotrzebnie tak się męczyłaś z zakładaniem zielonego konta. Czekam na rezultaty, do roboty różowypasku, tym razem samo wszystko się nie ułoży, sama musisz o to się postarać.
@Bajwinning: Ja chyba przestałam w to wierzyć. Albo i zawsze taka byłam, jestem niezła w nastrajaniu się negatywnie. I mimo, że w głębi serca bardzo bym tego
@Bajwinning: kurcze, sytuacja zupełnie podobna do mojej...
Chyba próba przywrócenia kontaktu, szczera rozmowa i postawienie na naturalność będzie najlepszą opcją dla Was. Wiem, super porada k---o, ale co więcej można zrobić ( ͡°͜ʖ͡°) Trzymam kciuki :-)
@mcflypl: Oddałabym wszystko żeby móc spróbować jeszcze raz :{
@orian: Słyszałem, o zasadzie 'przeciwieństwa się przyciągają' i akurat bardziej tutaj ona pasuje.
Widzisz, jak dziwnie to nie zabrzmi to dopiero teraz zrozumiałam, że kluczem jest tworzenie więzi, a nie dystansu. A w przypadku osoby takiej jak ja, zachowawczej, zdystansowanej wobec innych, nieokazującej uczuć to byłoby tym bardziej wyróżniające, że jemu te zainteresowanie okazuję. Raz spotykałam się z facetem, który zawrócił mi w
Komentarz usunięty przez autora
@Bajwinning: Powiem ci że na jego miejscu to bym się w-----ł ;) , on widać że starał się być romantyczny a ty wyszłaś na "p---e". Nie przejmuj sie, wtedy byliści troche na innych poziomach emocjonalnych, ty dorastałaś trochę dłużej ;) . Jesli
@mcflypl: Wiem ;( Znajomi swatali nas również dlatego, bo on miał być równie introwertyczny (żadnego przytulania w miejscach publicznych itd.) A tu bum. Złamałam to, ale nie dałam nic w zamian.
Co do odezwania się… chciałabym bardzo, ale czy przełknę kolejne rozczarowanie? Może to jeszcze za
@Bajwinning: Ja chyba przestałam w to wierzyć. Albo i zawsze taka byłam, jestem niezła w nastrajaniu się negatywnie. I mimo, że w głębi serca bardzo bym tego
Chyba próba przywrócenia kontaktu, szczera rozmowa i postawienie na naturalność będzie najlepszą opcją dla Was. Wiem, super porada k---o, ale co więcej można zrobić ( ͡° ͜ʖ ͡°) Trzymam kciuki :-)
Różowy czy niebieski?