Wpis z mikrobloga

@Bajwinning: a teraz ustaw różowy pasek pod awatar, bo można się pomylić, kim jesteś. :/

I mówisz, że jesteś śmieszkię poza kontrolololo? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
jeszcze masz czas żeby się naprawić ;)

@mcflypl: Może, ale on ustawił poprzeczkę tak wysoko, że nawet nie liczę na to, że jeszcze kogoś takiego poznam. Plusem faktycznie jest to, że chyba wreszcie wbiłam sobie do tego pustego łba, że to co robiłam po pierwsze nie uchroni mnie przed zranieniem, a co więcej do tego zranienia doprowadzi
  • Odpowiedz
@Bajwinning: No tak Ty jesteś inna specjalna inna niż wszystkie :) Może źle napisałem, że się nie staram, staram się mniej niż ona co prowadzi do równowagi i ogólnego porządku świata, przykro mi zbyt dużo atencji i wam o--------a przećwiczone na grupie co najmniej 10 osobników płci damskiej.
  • Odpowiedz
No tak Ty jesteś inna specjalna inna niż wszystkie :)

@throw_exception: Ja p------ę. Napisałam tylko, że nie byłabym z facetem, który mnie zlewa. Innymi słowy gdybym była facetem i spotkała siebie, to s------------m jak najdalej ;>
  • Odpowiedz
owagi i ogólnego porządku świata, przykro mi zbyt dużo atencji i wam o--------a przećwiczone na grupie co najmniej 10 osobników płci damskiej.

@throw_exception: Ciekawe;P Ja jestem w kapitalnym związku już kilka lat;P Co więcej, znam wiele świetnych różowych pasków. Słyszałeś o zasadzie "swój do swego"?
  • Odpowiedz
@orian: No właśnie, moi przyjaciele (ci, którzy nas zeswatali) to przykład naprawdę fajnie dobranej pary. Mimo, że jestem strasznym sceptykiem, to w ich przypadku wydaje mi się, że wiele byłoby trzeba aby się rozstali.

• Odpowiedz