Aktywne Wpisy
P4ncak3 +18
#inflacja #ekonomia #pracbaza #korposwiat
Jak zobaczyłem ten wykres to stanąłem jak wryty. Jak pracowałem w Polsce w środku lat 2010's to zarabiałem z 13 tysięcy brutto przy wtedy minimalnej 1800. Czyli to było tak o 722% więcej. Teraz 10 lat później, po wielu latach pracy, bogatego doświadczenia i certyfikatów moja niby wartość na rynku powinna być wyższa tak z 2x co nie? Czyli jak
Jak zobaczyłem ten wykres to stanąłem jak wryty. Jak pracowałem w Polsce w środku lat 2010's to zarabiałem z 13 tysięcy brutto przy wtedy minimalnej 1800. Czyli to było tak o 722% więcej. Teraz 10 lat później, po wielu latach pracy, bogatego doświadczenia i certyfikatów moja niby wartość na rynku powinna być wyższa tak z 2x co nie? Czyli jak
źródło: 384dea2dd6391cafa9b8ac7372e28db6ac9764605c5c566f0d8184e7e92cbff6,w800
Pobierz
Wrrronika +11
Jedna z moich ciekawszych ciekawostek, z czasów gdy uczyłam się norweskiego, to to, że Niemcy to Tyskland ( ͡° ͜ʖ ͡°)

I mówisz, że jesteś śmieszkię poza kontrolololo? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
@mcflypl: Może, ale on ustawił poprzeczkę tak wysoko, że nawet nie liczę na to, że jeszcze kogoś takiego poznam. Plusem faktycznie jest to, że chyba wreszcie wbiłam sobie do tego pustego łba, że to co robiłam po pierwsze nie uchroni mnie przed zranieniem, a co więcej do tego zranienia doprowadzi
@japer: Aha :< Ale co z tego, jak i tak zjedzą mnie własne koty i zasypią żwirkiem
@throw_exception: Ja p------ę. Napisałam tylko, że nie byłabym z facetem, który mnie zlewa. Innymi słowy gdybym była facetem i spotkała siebie, to s------------m jak najdalej ;>
@throw_exception: Ciekawe;P Ja jestem w kapitalnym związku już kilka lat;P Co więcej, znam wiele świetnych różowych pasków. Słyszałeś o zasadzie "swój do swego"?