@STEFAN_n00b: za dużo wykopu się naczytałeś xD. Miałem niejeden związek z tindera a teraz żonę. Większość moich znajomych się poznała na tinderze i już po ślubie.
@silesian95: Podobne doświadczenia. Dużo ludzi szuka tam związku i znam dwie pary które się pobrały. Moje trzy znajome obecnie tinderują i normalnie chodzą na randki, w góry i szukają na stałe kogoś.
@silesian95: to ja osobiście znam jeden przypadek ślubu z Tindera. Ale to wygląda tak, że facet ma smycz krótszą niż psy na wioskach a ona wielka księżniczka.
@silesian95: Taka prawda xd Najgorsze co można zrobić to czytać wykop/reddit i się nakręcać że nie ma sensu zakładać bo chady srady xD Ja założyłem jakoś rok temu po 2tyg poznałem zajebistą kobiete za 2 miesiące będzie rok razem, a od stycznia będziemy wspólnie mieszkać (。◕‿‿◕。)
za dużo wykopu się naczytałeś xD. Miałem niejeden związek z tindera a teraz żonę. Większość moich znajomych się poznała na tinderze i już po ślubie.
Nie masz co tego tłumaczyć. Zakrzyczą cię przegrywy, bez żadnych skilli ani osiągnięć, którzy płaczą na pillowych tagach, że nie mogą znaleźć dziewicy, która da im d--y. XD
Jako baba szukasz chada jak najbardziej top 10% na jak największą ilość tarła.
Jako Chad appka pomaga ustawić i zapchać kalendarz julkami bez większego poświęcania czasu, nawet same przyjadą.
Problem to że nie chady też zakładają tam konta i kobiety z obrzydzeniem muszą widzieć powiadomienia i przeglądać tych podludzi.
Nie masz co tego tłumaczyć. Zakrzyczą cię przegrywy, bez żadnych skilli ani osiągnięć, którzy płaczą na pillowych tagach, że nie mogą znaleźć dziewicy, która da im d--y. XD
@dejwis: No i co twoim zdaniem jest tym sklepem jesli chodzi o szukanie kobiety?