Aktywne Wpisy

iErdo +49
Wiecie, że jak potasujecie talię kart i rozłożycie je przed sobą, to macie niemal 100% pewności, że jesteście pierwsi, którzy ułożyli taką kombinację kart? Wszystkie kombinacje to 52! (silnia), jest to tak duża liczba, że o ja p------e. Zbliża się nawet do liczby atomów w naszej galaktyce, składa się z 68 cyfr. Jakby wynik ten był sekundami, to liczba sekund, która minęła od początku wszechświata, to byłaby jakaś śmieszna, miliardowa część procenta

Blackhorn +10

Nigdy juz nie bedziesz tak slepo ufac i nie powinnas, ludzie sa tylko ludzmi
@mirko_anonim: Kiedyś usłyszałem coś fajnego:
W dobrym związku bardziej boimy się, że nasz partner umrze niż nas zdradzi.
Terapia jest dobra, bo pozwala nam nauczyć się czytać to co podświadomie czujemy. Więc jeśli jesteś w związku i czujesz, że "coś jest nie tak" - to musisz sobie odpowiedzieć, czy jest to Twój problem i oznaka Twojego szaleństwa czy... to Twój partner
W zdrowym związku nie myśli się o zaufaniu bo jest to naturalne że ufamy sobie. Większym strachem jest śmierć drugiej osoby, a przy jakiś okazjach gdy ktoś inny nas podrywa nie robi się nic w kierunku romansu bo ma się poczucie że ma się za dużo do stracenia (zaufanie swojej ukochanej osoby, lata wspólnego życia, być może pokazywanie
nawet kilka wpisów niżej masz anonim gościa zdradzającego partnerkę z
@onepnch chcesz mnie podszkolić? ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Żartuję ofc, ale szczerze mówiąc, to raczej nie była kwestia
ale nie za darmo, za ekspertów się płaci