Wpis z mikrobloga

• 916
@Cesarz_Polski: Kurde, ale to był krindż. W polskim internecie nie było i już pewnie nie będzie niczego tak żenującego. Teraz w polskim internecie patola masowo patoluje bo szuka poklasku i popularności, albo sojaki i feministki wrzucają swoje "kontrowersyjne" ragebaity szukając wyświetleń, a tutaj była autentyczna odklejka z nutą naturalności. Ehh..
  • Odpowiedz
@WH40K: Ale ten typek bardzo chciał do niej trafić, dlatego o-----l taki szajs.

A o-----l to tylko dlatego, że udało mu się wystalkowac lady gage. Jedno i drugie było napędzane chęcią bycia ultra coachem. Śmieszne, bo podobno samo przygotowanie studio na wzór tego Ellen kosztowało go kilkaset tysięcy złotych XD
  • Odpowiedz
Kurde, ale to był krindż. W polskim internecie nie było i już pewnie nie będzie niczego tak żenującego.

@Plp_: Pamiętam jak to wtedy latało i pamiętam, że tak wtedy jak i teraz jak czytam twoją wypowiedź, to nie rozumiałem o co to wielkie halo. Jak to zobaczyłem, to miałem takie łojezu ale "żart” wydumał, śmieszne, że nie mogę i wróciłem do oglądania kotów. A poźniej czytam, że jest jakieś wycie,
  • Odpowiedz
A o-----l to tylko dlatego, że udało mu się wystalkowac lady gage. Jedno i drugie było napędzane chęcią bycia ultra coachem. Śmieszne, bo podobno samo przygotowanie studio na wzór tego Ellen kosztowało go kilkaset tysięcy złotych XD

@Zly_On: Może nie ultra coachem tylko samo pragnienie sławy i przebywania za sławnymi osobami. Stąd od nastoletnich lat stalkował celebrytów dla zdobycia zdjęcia lub autografu. Był w tym nieustępliwy, ale też w jakiś
  • Odpowiedz