Wpis z mikrobloga

@Perkelev: A weź przestań. Ja ostatnio ponad 5 stów wlałem do baku, a ten potwór pali jak czołg.
Po autostradzie jest spoko, ale w mieście pali jak p-------b. Jakbym miał nim codziennie dojeżdżać do pracy, to wywalałbym chyba ponad tysiaka miesięcznie na samo paliwo.
  • Odpowiedz
@Perkelev: ja się przeczułem na bilet miesięczny i kosztuje mnie 120 zł na miesiąc bardzo dobra alternatywa dla drogeriego paliwa. Już 5 miesiąc tak jeżdżę i wydałem 600 zł w ciągu 5 miesięcy na transport uważam że to uczciwa cena.
  • Odpowiedz
bardzo dobra alternatywa

@kaorle84: Poczekaj aż zrobi się chłodniej i zaczną tym jeździć brudni, cuchnący bezdomni. Nie dość że z automatu mniej miejsca się robi, bo wokół takiego smroda jest spory bufor wolnego miejsca, to jeszcze j---e w całym składzie. No i jeszcze może się obszczać, zesrać i/lub zarzygać w trakcie jazdy, aby urozmaicić wszystkim podróż ()
  • Odpowiedz
@gorzki99: W Poznaniu jak płacisz w mieście podatki to 30 dniowy kosztuje 119zł. A jeszcze taniej jak kupisz go z góry na rok. No chyba, że wychodzisz poza strefę poznania to cena wyższa.
  • Odpowiedz