Aktywne Wpisy

Sleepypl +63
Mirabelki i Mirki trzymajcie za mnie kciuki, bo już za parę godzin podchodzę do egzaminu na prawo jazdy kat. B (。◕‿‿◕。) Moze za 19 razem w końcu uda mi sie to zdać ᕙ(⇀‸↼‶)ᕗ

Szczerze podziwiam ludzi, którzy dzisiaj wychowują dziecko, albo dzieci.
Ja generalnie pracuję dla mojego dobrodzieja w taki sposób, że chwilami nie mam czasu się wysrać, no ale rynek pracy jest r-------y, więc trzymam się póki co tutaj, bo mam takie hobby, że lubię jeść.
Moja mama i babcia nie pracowały, więc na luzie mogły wychować trójkę dzieci.
No
Ja generalnie pracuję dla mojego dobrodzieja w taki sposób, że chwilami nie mam czasu się wysrać, no ale rynek pracy jest r-------y, więc trzymam się póki co tutaj, bo mam takie hobby, że lubię jeść.
Moja mama i babcia nie pracowały, więc na luzie mogły wychować trójkę dzieci.
No

Ponad 21x więcej!
Teraz spójrzcie sobie na wyceny i raporty kwartalne obu spółek. A jeszcze w 2026 rusza węgierska fabryka BYD, odpadną cła, zwiększy się marża... To nie jest porada inwestycyjna, a wyrażenie opinii, że kto nie ma akcji BYD ten trąba xd
Źródło: https://www1.pzpm.org.pl/pl/Rynek-motoryzacyjny/Rejestracje-Pojazdow/OSOBOWE-i-DOSTAWCZE/Rok-2026/Sierpien-2026r
Tabela "Rejestracje nowych samochodów osobowych OGÓŁEM, ranking marek - Sierpień 2026"
#samochody #samochodyelektryczne #tesla #byd #gielda
źródło: image
Pobierzwiesz co mam dla Ciebie lepsze dane zobacz ile BYD się
@OrzechowyDzem: no tak, bo mój post nagle spowoduje wzrost ceny akcji XD Są osoby które się interesują inwestowaniem i info o spółkach o wysokim
Nie bądźmy Peweksami.
W skali całej produkcji na przestrzeni lat estymuje się, że dopłaty wyniosły ~200-300 dolarów na wóz (a te chodzą przecież po 150, 200 tysięcy złotych - poproś o zjazd z ceny i dostaniesz ten tysiąc z automatu).
Do Tesli,
@Anal_Vibes: Weź dobrze zbadaj jak Tesla sprzedaje auta. Na przełomie 2-3 miesiaca kwartału przypływaja statki i wiekszość sprzedaje się w 3 miesiącu, niedobitki idą w 1 miesiącu kwartału a drugi miesiąc jest zawsze
Indywidualnych rejestracji bylo 373
Dane nie rozrozniaja EV od spalinowek czy hybryd, wiec nie ma co tu porownywac do Tesli. Szczegolnie ze w cenie jednej tesli mozna miec 2-3 BYD
źródło: image
Pobierzźródło: image
PobierzWolę kupić Teslę od Elona niż BYD od chińczyka, który dotuje swoje samochodziki aby zaszkodzić Europie
@Anal_Vibes: