Aktywne Wpisy

Paviarotti +5
Sprzedałem na olx równe 2 miesiące temu aparat foto, wszystko było ok.
Wczoraj napisał do mnie kupujący, że pokrętło jest uszkodzone i po krótkiej konwersacji chciałby zwrot 450zł. Czy faktycznie ma takie prawa? Aparat był w dolnych widełkach cenowych i w naprawdę spoko stanie, poza tym był używany więc jakieś drobne usterki po czasie zawsze mogą się trafić. Załączam rozmowę.
#olx #allegro #ogloszenia
Wczoraj napisał do mnie kupujący, że pokrętło jest uszkodzone i po krótkiej konwersacji chciałby zwrot 450zł. Czy faktycznie ma takie prawa? Aparat był w dolnych widełkach cenowych i w naprawdę spoko stanie, poza tym był używany więc jakieś drobne usterki po czasie zawsze mogą się trafić. Załączam rozmowę.
#olx #allegro #ogloszenia
źródło: Screenshot 2026-09-05 at 11-04-26 Ogłoszenia - Sprzedam kupię na OLX.pl
Pobierz
Treść przeznaczona dla osób powyżej 18 roku życia...

źródło: {D7DFA226-0E1F-444B-8E3E-D8825F066BB5}
PobierzFajna manipulacja.
W 2019 xtb było nastawione na klientów cfd i było spółką brokerską właśnie CFD więc naturalne, że większość zaczynała od cfd
Dzisiaj to "tylko" 17% przy marketingu nastawionym na łapanie klienta nieszukającego cfd waży zdecydowanie więcej niż
Renomowanych XDDDDD czyli jakich? Pls
Poza tym. Wprowadzenie jakichkolwiek opłat nie sprawi od razu, że xtb będzie mniej korzystne dla byle kebabiarza od jakiejkolwiek konkurencji no pls
Nie wspominając o zagranicznych brokerach jak saxo czy Trade republic
Haha
Jestem tu kolego 7 lat ponad ;))))
Pamiętam gdy to mBank był top1 brokerem u Mirków. Nie było tygodnia... TYGODNIA bez poważnej awarii czy
@pepedros:
Interface bossy to jest dla mnie dramat, wiem, że jest jak wiele innych ale IMHO w XTB jest to tak czytelne jak nigdzie
Nie wiem gdzie w bossa można zobaczyć na wykresie instrumentu te linie gdzie ustawiłem zakup, sprzedaż, alarmy cenowe, TP czy SL
Dodatkowo myszą zmieniasz wartość przesuwając w górę czy dół
Jak możesz to mi pokaż
źródło: XTB interface
Pobierz@jokerkroker: chyba się nie da, bo dostawcą wykresów jest tradingview. Można sobie samemu nanieść poziome linie na wykres nic więcej.
tu nie bardzo wiem o co chodzi, ja normalnie przesuwam wykres.