Wpis z mikrobloga

@pepedros:

Fajna manipulacja.
W 2019 xtb było nastawione na klientów cfd i było spółką brokerską właśnie CFD więc naturalne, że większość zaczynała od cfd

Dzisiaj to "tylko" 17% przy marketingu nastawionym na łapanie klienta nieszukającego cfd waży zdecydowanie więcej niż
  • Odpowiedz
@pepedros: no tak Cymcol wie lepiej jak prowadzić jedną z największych i najlepiej rozwijających się firm w Polsce, dobrze że to napisał bo by w XTB nie ogarnęli
  • Odpowiedz
  • 1
@kwiat_pustyni626 np bossa czy mBank. W xtb trzyma mnie tylko brak prowizji. Jakość obsługi klienta w bossa jest nie do pobicia przez xtb. W dodatku bossa jest bardziej elastyczna w dodawaniu nowych etfów.

Nie wspominając o zagranicznych brokerach jak saxo czy Trade republic
  • Odpowiedz
  • 0
Jakość obsługi klienta w bossa jest nie do pobicia przez xtb

@pepedros:
Interface bossy to jest dla mnie dramat, wiem, że jest jak wiele innych ale IMHO w XTB jest to tak czytelne jak nigdzie
Nie wiem gdzie w bossa można zobaczyć na wykresie instrumentu te linie gdzie ustawiłem zakup, sprzedaż, alarmy cenowe, TP czy SL
Dodatkowo myszą zmieniasz wartość przesuwając w górę czy dół
Jak możesz to mi pokaż
jokerkroker - >Jakość obsługi klienta w bossa jest nie do pobicia przez xtb

@pepedro...

źródło: XTB interface

Pobierz
  • Odpowiedz
via Wykop
  • 0
Nie wiem gdzie w bossa można zobaczyć na wykresie instrumentu te linie gdzie ustawiłem zakup, sprzedaż, alarmy cenowe, TP czy SL

@jokerkroker: chyba się nie da, bo dostawcą wykresów jest tradingview. Można sobie samemu nanieść poziome linie na wykres nic więcej.

Dodatkowo myszą zmieniasz wartość przesuwając w górę czy dół

tu nie bardzo wiem o co chodzi, ja normalnie przesuwam wykres.
  • Odpowiedz