@pepedros: no tak Cymcol wie lepiej jak prowadzić jedną z największych i najlepiej rozwijających się firm w Polsce, dobrze że to napisał bo by w XTB nie ogarnęli
@kwiat_pustyni626 np bossa czy mBank. W xtb trzyma mnie tylko brak prowizji. Jakość obsługi klienta w bossa jest nie do pobicia przez xtb. W dodatku bossa jest bardziej elastyczna w dodawaniu nowych etfów.
Nie wspominając o zagranicznych brokerach jak saxo czy Trade republic
Jakość obsługi klienta w bossa jest nie do pobicia przez xtb
@pepedros: Interface bossy to jest dla mnie dramat, wiem, że jest jak wiele innych ale IMHO w XTB jest to tak czytelne jak nigdzie Nie wiem gdzie w bossa można zobaczyć na wykresie instrumentu te linie gdzie ustawiłem zakup, sprzedaż, alarmy cenowe, TP czy SL Dodatkowo myszą zmieniasz wartość przesuwając w górę czy dół Jak możesz to mi pokaż
Dodatkowo myszą zmieniasz wartość przesuwając w górę czy dół
@pepedros: jesli ustawisz zlecenie oczekujące typu zakup, sprzedaż czy stop loss, take profit to możesz zmienić to bezpośrednio na wykresie przesuwając myszą w górę/dół Czyli masz na tym wykresie (Natural gaz daily 3x short) pomarańczową linię pokazującą jaki ustawiłem take profit i łapiesz, przesuwasz z obecnego 18,76 na inną wartość, potwierdzasz zmianę i tyle Pierdoła ale człowiek jest wzrokowcem, lepiej to
#raportzpanstwasrodka Mumin z Filipkiem wysmiali wlasnie tych, co wplacali na pompy insulinowe dla cherlaka i zapowiedzieli zbiorke na wspolna wycieczke do Chin.
źródło: {D7DFA226-0E1F-444B-8E3E-D8825F066BB5}
PobierzKomentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Nie wspominając o zagranicznych brokerach jak saxo czy Trade republic
Komentarz usunięty przez moderatora
@pepedros:
Interface bossy to jest dla mnie dramat, wiem, że jest jak wiele innych ale IMHO w XTB jest to tak czytelne jak nigdzie
Nie wiem gdzie w bossa można zobaczyć na wykresie instrumentu te linie gdzie ustawiłem zakup, sprzedaż, alarmy cenowe, TP czy SL
Dodatkowo myszą zmieniasz wartość przesuwając w górę czy dół
Jak możesz to mi pokaż
źródło: XTB interface
Pobierz@jokerkroker: chyba się nie da, bo dostawcą wykresów jest tradingview. Można sobie samemu nanieść poziome linie na wykres nic więcej.
tu nie bardzo wiem o co chodzi, ja normalnie przesuwam wykres.
@pepedros:
jesli ustawisz zlecenie oczekujące typu zakup, sprzedaż czy stop loss, take profit to możesz zmienić to bezpośrednio na wykresie przesuwając myszą w górę/dół
Czyli masz na tym wykresie (Natural gaz daily 3x short) pomarańczową linię pokazującą jaki ustawiłem take profit i łapiesz, przesuwasz z obecnego 18,76 na inną wartość, potwierdzasz zmianę i tyle
Pierdoła ale człowiek jest wzrokowcem, lepiej to