Wpis z mikrobloga

@Vateusz23: pozwolisz, że się nie zgodzę, bo nawet jeśli przyjmiemy założenie, że weszliśmy we wszystko na początku roku (ani nie dokupując na lokalnych dołkach, ani na górkach) to YTD jest sporo spółek tech, które nie biją indeksów, a Paradygmat raczej robi stockpicking, stąd pytanie. Tomka dodałem tutaj dla beki, bardziej interesuje mnie zwrot YTD portfela naszego Youtubera.
  • Odpowiedz
@ParadygmatYT: fiu, fiu, gratulacje

chociaż coś mi na tym screenie nie gra patrząc na to jak performuje tech przez ostatni miesiąc i to, że siedzisz w pamięciorzach, a wykręciłeś 40% w miesiąc + jakiś czas temu wrzucałeś screen gdy był dołek na tech gdzie byłeś ogólnie na minus, chyba że to dwa inne portfele
  • Odpowiedz
@ParadygmatYT: historia operacji ukryta ( ͡° ͜ʖ ͡°) jak to się stało, że w 4 dni wykręciłeś 50% na całym portfelu (w sumie to z 60% w 2 tygodnie, gdzie nasdaq zrobił z 3%)? XD
  • Odpowiedz
@ParadygmatYT: czyli wychodzi na to, że jeszcze z miesiąc temu byłeś w plecy, z-------ś udany strzał na CFD i rozliczasz wyniki innych. będę bacznie obserwował dalsze poczynania ( ͡° ͜ʖ ͡°)
  • Odpowiedz
będę bacznie obserwował dalsze poczynania ( ͡° ͜ʖ ͡°)

@clrshck: Jak ktoś zostaje giełdowym jutuberem w dzisiejszych czasach, to farmazoństwo jest w domyśle razem z edytowanymi portfelami w myfund.
  • Odpowiedz
ale ja to robię z zajawki

@ParadygmatYT: W takim razie nie przejmuj się krytyką i rób swoje. Jakość się sama obroni z czasem. Nie wszyscy muszą być przychylni i nie musisz o to zabiegać.
  • Odpowiedz