Aktywne Wpisy

poorepsilon +13
Chciałabym być kimś innym, tylko nie sobą, bo nie potrafię funkcjonować w tym świecie.
Mam 28 lat i nie umiem nic osiągnąć, nic z tego, co chcę. A chcę tak mało. Chcę po prostu mieć magisterkę, ale okazuje się, że jak jest się mną, nawet tak prosta rzecz jest zbyt ciężka.
Studia na filologii klasycznej skończyłam w czerwcu 2021. Drugi stopień się nie otworzył, a już wtedy czułam, że chcę mieć magisterkę z czegoś,
Mam 28 lat i nie umiem nic osiągnąć, nic z tego, co chcę. A chcę tak mało. Chcę po prostu mieć magisterkę, ale okazuje się, że jak jest się mną, nawet tak prosta rzecz jest zbyt ciężka.
Studia na filologii klasycznej skończyłam w czerwcu 2021. Drugi stopień się nie otworzył, a już wtedy czułam, że chcę mieć magisterkę z czegoś,

mlode szczurki z ukrainy psuja streaming charytatywny i prowodkuja. pewni siebie, agresywni, czekam na wystapienie podpalenko z tuskiem!
#imigranci #polska #ukraina
Komentarz usunięty przez moderatora
@ni0bi: to kiedyś nie był popsuty?
@Hiobex: możesz być spokojny, słudzy narodu ukraińskiego zostali odsunięci od władzy, więc teraz traktowani są oni jak każdy inny imigrant i w końcu przy zachowaniu nie spełniającym polskich norm mają otwartą drogę do deportacji
@MatyasHunyadi: Ale tak nie pisz, bo w ten sposób możesz urazić użytkownika @Hiobex
Koledzy, skoro uwielbiacie generalizowanie i na podstawie kilku debili oceniać caly narod to kogo dzisiaj zajebiecie na drodze?
Tak z ciekawości pytam, ostatnio przedstawiciele narodu Polskiego zabili na
- chodniku rodziców, a niemowlak trafił do szpitala
- drosze piętnastolatka, a sprawca uciekł z miejsca